beriii47_ Kızlar beta 85.83 çıktı 4 günü arayala lekenmem oldu hafif sancı oluyor yarın tekrar beta baktırcam aranızda böyle olan varmı sanki regl olacakmışım gibi ama 6 gün geçti test pozitif kan pozitif
Busraaaakkk beriii47_ Adet olacakmış gibi his 10.haftaya kadar devam ediyor, ama lekelenme konusunu doktorunuzla mutlaka paylaşın
ozbekkk beriii47_ canım değerlerimiz cok yakın benimde son adet 21 ağustos 23 eylülde 30 ile öğrendim 25 eylülde 65 ile 27 eylüldede 143 ile öğrendim doktoruma attım sonucları gayet sağlıklı dedi
hamzaezel beriii47_ kac gun arayla verdin iki gun arayla verdisen yeterli ama 4 gun arayla verdinse degil
beriii47_ Busraaaakkk lekenme ilki çoktu hatta regl sandım test yapmadım ama hemen geçti kahverengi oldu test yaptım az gözüktü kan verdim sonuç 85.83 çıktı bugün de 177.14 diğer lekenme dün oldu çok ayakta durdum diyemi bilmiyorum ama sadece peçete pembesi oldu
Busraaaakkk beriii47_ Canım leke ve kanama normal kabul edilmiyor yerleşmede olabilir bilemeyiz ama doktora mutlaka söyleyin riskli durum olabiliyor ben de leke olunca çok tedirgin olmuştum
beriii47_ Busraaaakkk daha önce böyle olmamıştım ama bebegin kalbi durdu diger bebekte kanama oldu öyle böyle degil çok kan aktı sağlıkla kucağına aldım nasip kısmet artık beklicez görcez Altan muane olmamak için şimdi acile gitmem polikinlige randevu aldım cuma gitcem onlar alttan olmaya zorlamıuor
beriii47_ ozbekkk ben gidemedim doktora acilde kan verdim pazartesi giderim artık inşallah sağlıkla kucağımıza alırız🫶
ozbekkk beriii47_ canım ben bahsettiğim doktora daha önceden adet gecikmesinden gitmiştim ordan tanısıyoruz henüz gebelik için gitmedim ama 3 ekimde gel dedi ultrasonla bakmak için beta 1000 lere ulaşması gerekiyo dedi o yüzden 1 hafta daha bekle dedi suan 5+2
beriii47_ ozbekkk 5 haftadan sonra kontrol amaçlı gidilmesi gerekiyor ona göre tedavi ediliyor bana 5 haftalıkken pregestoran vermişti