canannnblbll mydryy bebeğe bir zararı olmuyor ilaç kullanılıyor sadece benim de normalde yoktu gebelikte çıktı
daisymom_99 mydryy aynı şekilde bugun bende bu değerin yüksek çıktığını öğrendim 2.50 olması gereken değer 5.50 çıkmış bende normalde tiroidin ne oldgnu bile bilmiyordum profilime girip bakarsan post açmıştım orada yazılanları okursan belki için rahatlar benim rahatladı yoksa doktor beni çok korkutmuştu ama korkulacak bir şey yokmuş ilacı düzenli şekilde kullanıp sürekli kontrole gittikten sonra…🌸
nidosh mydryy pazartesi hemen dahiliyeye gitmeniz lazım. Korkulacak bir şey yok ama aksatmamanız ötelememeniz lazım. Gebeliği öğrendiğimde benim de 2,99 du ertesi gün endokrinolojiye gittim hemen ilaç başladı 25lik. Zaten hemen düzeliyor
A25-a mydryy cok yuksek degil ama hamilelikte 2 bucugun altinda olmasi daha iyi doktorun oyle soyledi
sibel5 Benim de 4.24 di doktorum hafta içi 100 hafta sonu 75 lik kullanmami istedi ben hep 75 lik kullanıyordum gebelik olunca yükseldi Gecmis olsun.
_eylul09 benimde yüksek çıkmış ama hafta içi doktora gidebileceğim. Bebeğim daha 6 haftalık . Çok sıkıntı olur mu acaba? Almanya dayım işler yavaş ilerliyor maalesef.
daisymom_99 _eylul09 erken teşhis her zaman iyi benmde kan vereli bir hafta oluyor bugun gittim doktorum baya kızdı nedn geç geldin ilaaca gec başlayacagız bebegin içinde senin içinde tehlikeli dedi ilaç kullandıktan sonra tabiki hiç sıkıntı yok hemn bugun başladık ilaca bence en kısa sürede gitmelisin🌸
_eylul09 daisymom_99 tabiki kullanacağım . Ama kadın doktorum yazmadı ilacı ev doktoruna yönlendirdi. Almanya da bu işler çok karışık ve yavaş. Bugün onlar randevu vermedi. Bende endişeleniyorum haftasonu araya girdi şimdi de
daisymom_99 _eylul09 olsun canım 2 günden bir şey olmaz ben haftaya dedin zannettim kusura bakma ben de 6 haftalık oldum bugun daha yeni başladım stres yapma canını sıkma ilacını alır kullanırsan bir şey olmaz sağlıcakla alalım bebişleri kucagımıza inşalah
AdenvsAren Benimde 4,50 ydi öğrendiğimde doktorum bebeğin beyin gelişimi için düşürmemiz gerekli dedi ilaca başladık. 50′lik kullanıyorum bana yeterli geldi bu doz şuan 1 değerinde. İlaçla halloluyo canım merak etme 🥰 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏🏻