visnelicheescake Kızlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz dur. Bana d vitamini ve demir ilacı verdi ekstra. 13+0 haftalık hamileyim hemsireme de sordum daha yanıt vermedi ama bir hafta sonra 4 aylık olacağım erken değil dimi ?
Moz visnelicheescake yarın gidicem ben de 13+3 üm sorarım bakalım bana verecek mi.Benim de sol tarafta batma gibi ağrı var onu da sorucam
visnelicheescake Angelaass aşkım hiç tahlil vermedim ki ben sadece sağlık ocağında verdim orda da demir vs yazmıyor d vitamini vs gittiğimde 4 ay bitmiş vs olacak belkide geç kalmamak için yazmış olabilir mi ?
visnelicheescake myangelson Ay benim de aklımda soru işareti kaldı birden demek ki normalmiş şimdi zaten bir dahakine 16 olacağım geç kalmamak adına da vermiş olabilir.
Angelaass visnelicheescake olabilir canım. Mesela bende daha öncesinde folik asit kullandığım için doktorum decavit yazmıştı folik asit ve bir çok vitamin içinde vardı. 15. Haftamda demir ilacı kullanımına başlattı.
myangelson visnelicheescake aynen olabilir bazı doktor 12 de veriyor bazısı 14 bazısı 16 değişiyor doktordan doktora sanırım 😄
visnelicheescake myangelson sanırım ya bende erken mi diye düşündüm de birden birşey vs olur diye şu kan pıhtılaşmasından sonra pimpirik oldum her ota b*la.
myangelson visnelicheescake bebekler bizim depolari boşaltıyor o yüzden çok vitamin eksikliği olabiliyor başlamak en iyisi 😄 ben demir ilacı kullandığım halde düşük sınıra yakındı kanım 😩 doğum yaptıktan sonra da d vitaminim sürekli düşük çıkıyor ilaç kullanıyorum düzeliyor sonra tekrar 😩
visnelicheescake Moz benimde oluyor o sanırım rahim gerilip buydugu için ve yukarı iyice çıkmaya başladığı için oluyor.
visnelicheescake myangelson Ay benim de öyle doktor doğum sonrası verdi kullanamadim demişti kızım ruh gibisin msmsmskdm doğum öncesi de doğru düzgün kullanmadım yalan diyemem ay sifamizi bulalım inşallah yahu🥹
myangelson visnelicheescake ay inşallah inşallah bizim sağlığımız yerinde olması lazım ki bebelere bakalım 🥲🥲
visnelicheescake myangelson kesinlikle öyle Allah’ım güç kuvvet versin az önce sinir patlamasi yaşadım resmen istemeden kızıma çok yüklendim koluna🥹🥹 vicdan azabı çekiyorum 🥹
visnelicheescake myangelson ya bugün çok zorladı beni inanılmaz derecede herşeye ağladı artık bunaldım bende istemeden istemediğim şeyleri yaptım çok pişman oldum sonra
ikincibahar_08 visnelicheescake ben 12. Haftamda basladim canim kullanmaya normal nu haftada başlamak
Deletedmom_657 Bana demiri 7 veya 8. Haftada vermislerdi nereden baktiysam erken haftada kullanima uygun olmadigini görüp kullanmamistim 2 3 gun sonrasında suan 13 haftaya giris yapicam verdikleri birsey yok
visnelicheescake Deletedmom_657 yaaa sana bayağı erken vermişler belki tahlilleri ne göre vermişlerdir sana o haftalarda.