Kbryldrmr 15+2 olduk biz teyzeler. Bugün göbeğinin alt kısmında sağ tarafta bide orta tarafta sanki biri içerden parmak değdiriyo gibi hissettim bı kaç kere bu haftada bebek hissedilir mi ?
Findk9227 Benim ikinci hamileliğim 15+3 olduk 4 gündür falan hissediyorum bebek olabilir seninde canım hatta bugün ufak bi tekme gibi hissettim hissettiriyo kendini yani 😁
Kbryldrmr Findk9227 yaa benim ilk çok heyecanlıyım acaba bebek mı diyorum her hissettiğime ama gaz bağırsak hareketinden farklı. Huylanma gibi gıdıklanma gibi bişey
Findk9227 Kbryldrmr böyle en ilk hareketleri ufacık baloncuk patlaması gibi oluyor canım insan bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyor
Kbryldrmr Findk9227 bağırsak hareketi daha içten oluyorum bu sanki derinin hemen altında oluyo gibi bı kaç kere üst üste olunca acaba mı dedim
Findk9227 Biz 15 +5 olduk artık babası bile elini koyduğunda hissediyor ama ancak bi tekme tek hissedebiliyor tabi ilerleyen haftalarda daha güçlü ve sık hareket edecek inşallah 😁🤗😍
Kbryldrmr Findk9227 bende 15+4 teyim henüz öyle çok hissedemiyorum eşiminde eli hep karnımda ama tık yok bizimkinden 2 3 günde bir pıt yapıyor okadar