sedefhamile HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI hayırlısı bakalım inşallah bu ay bebiş haberleri alırız o testte Ovulasyon dışında çift çizgi görmek nasip olur inşallah
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI hera33 çok şükür canım Allah razı olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin🥰 senin ilk bebiş mi olacak🥰
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sedefhamile inşallah canım Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin❤️ ilk bebiş mi senin
sedefhamile HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI evet 1 buçuk sene olmadı evleneli ilk 6 ay istemedik şimdide ocaktan beri bekliyoruz denemeye devam sonuç hep negatif
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sedefhamile stres yapma canım sakın kafanda o düşünceyle yapma her seferinde olmazsa bi kadın doğumda kan değerlenine baktır daha rahat ilerlersin ben hamilelik düşündüğüm zaman gitmiştim denemeden önce tekrar aynı yapacağım 🥰
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI hera33 bilirim o heyecanı insanın sürekli test yapası geliyor günler yavaş geçiyor sanki🫠
sedefhamile hera33 yok elimde sadece 10 adet vardı daha da devam etmedim bu ay denemelik 10 adet aldım kullanmasını da pek bilmedigim için deneme amaçlı eğer bu ay olmazsa diğer ay 20 adet alacağım yumurtlamamı tam öğrenmek istiyorum
2dirhem1cekirdek hera33 suan gebeyim ve gebelegimiz olusumu yumurtlama gunumle alakasiz bir gun. Nasipse olur her turlu bence gebe kalmanin en iyi yolu adet bittikten sonra bir sonraki adete kadar gun asiri ilişki. Insallah en kisa zamanda hayirli sonuclar alirsiniz
Bir1kelebek hera33 canım çok geç başlamışsın kendimden örnek veriyorum reglim bittikten 3 gün sonra yumurtlama gördüm tabii herkeste değişir bu ama 5 gün fazla geldi bana o sırada yumurtlamış olabilirsin
salihaaras hera33 bende bu sekilde hamile oldugumu öğrendim adetime 2 gün vardı ovulasyon yaptım cıft cızgı cıktı sonra gebelık testi yaptım pozitif çıktı beta1500 cıkmıstı😊 suan 18 haftalık hamıleyım 🥰
hera33 KIZLAR HER BİRİNİZE CEVAP VE YORUM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Allah hepinizin gönüle göre versin. Bugunki ovulasyon testimi atıyorum. Silik çıktı yani ben yumurtlam çaylamış mı oldu regliye beş gün kala beynim yandı
hera33 Bir de ben bir buçuk ay mnce girtim kadın doğuma, çocuk düşünüyoruz diye. Doktor sağlıklısın rahmin iyi yumurtaların oldukça fazla kolay gene kalırsın bir yıldan önce gelme dedi :)))
hera33 salihaaras testim silikleşti canım yumurtam çatladı sanırım. Ama kafama takılan şey o zaman beklenen adet tarihi üç ekim bu durumda 12 gün sonra regli olmam gerekir dimi yani ekimin 12 sinde falan.
emine717_ hera33 yumurtlama üzerinden 14 gün say canım o yeni bat tarihin oluyor adete 5 gün kaldı 5 gün sonra adet olurum değil benim 19 Eylül bat tarihiydi 9 gün kala yani 12 Eylül’de çatlama oldu 25 ya da 26 bat dediler 27sinde adet oldum 🙂