xesra-0911 Göğüs ucu kremi çok mu gerekli ya çoğu alıp kullanmiyormus alınmalı mı tahinin üzerindeki yağı felan da sürenler varmış
mickey xesra-0911 Ben almadım ama çok aşırı bir yara da olmadı. Çatlama ve sızlama oldu. Hatta bir hafta çok fena sızlama ağrı çektim. Ağlaya ağlaya emzirdim çocuğu. Çareyi soğuk su ile göğüsü yıkamada buldum ben. Çocuk emdikten sonra gidip lavaboda yıkardım yada duş alırdım. Göğüslerim rahatlardı
Mervee09 xesra-0911 Ben lansinoh alip simdiden kullanmaya basladim valla cok fena yara olmustu ilkinde cok cektim simdi erken basladm insallah faydasi olur
senem0987 xesra-0911 tahinin yağını yara olursa sürüyorsunuz iyileşmesi için göğüs ucu kremi doğuma 2-3 hafta kala sürmeye başlayın diyorlar bebek doğduktan sonra da gün içinde düzenli kullanılması lazım yara önleme amaçlı rahatlatmak için vb
Aysenurr53 xesra-0911 tahinin yağını önerdi doktorum. Bebeğe de aşırı faydalı dedi. Lansinohlar falan ne kadar doğal deselerde neticede kimyasal bir ürün. Çocuğumu maruz bırakmak istemem hem de beslenme yoluyla.
Mervee09 37+4 oldum 34. Haftalarda falan basladm ara ara sürmeye bakalm faydasi olcak mi inşallah bu sefer yara olmaz cok zor cünkü o sekilde emzirmesi bebek cektikce icinizden bisey kopuyo sanki