xesra-0911 Kızlar bebek bakımı için şampuan pişik kremi ve bebek yağı dışında neler aldınız bide bunlarda hangi markayı tavsiye ederseniz Çok fazla marka var mustela Dalin vb. gibi mustela biraz pahalı geldi bana ama değer mi sizce
erikarpuz xesra-0911 pişik kremini bepanthol aldım kendim de merhem ve kremini kullanıyorum çok memnunum, şampuan losyon ecowell aldım bebek yağını dalin aldım ama kullanmam herhalde çok gözenek tıkıyormus belki pamuklarına dökerim biraz
NoName_ xesra-0911 ben yağ yerine losyon aldım hipp markasının,mustela bozdu diyorlar o yüzden hiç yanaşmadım şampuan uni baby hediye geldi birde agarta marka şampuanımız var doğal helal olan
aslhnkrts9 xesra-0911 pişik kremini gebe okulunda ve doğumda vermişlerdi bepantol marka , şampuanı uni baby hediye gelmişti
Papatyamom44 xesra-0911 sebamed’i öneren çok aslında yağ yerine losyon daha mantıklı gözeneklerin tıkanmaması için losyon öneriliyor 🤍 pişik kremi iki çocuğumda da sudocrem den başka kullanmadım yaramadı diğerleri bize 😂