kizinaasikanne Bumah Bütün devlet hastaneleri sağlıklıysanız ve bebek iyise 39. haftaya kadar bekletirler
Zxll Assslleeyy merhaba sizinde ikinci sezeryan mı bende orda takıplıyım kacıncı hafta gün verıyorlar Bırde tam 39 damı gün verıyorlar 38 kusure mi
Zxll Assslleeyy merhaba sezeryan oldunuz mu insallah hersey yolundadır surecınız nasıl geçti dıye sorucaktım yatış ıcın çağırıldığınız gün amelıyatınız oldumu dıye sorucaktım
Assslleeyy Zxll 36 37. Gibi size anestezi bölümünden randevu alın diyor önce anestezi görüyor sonra doktor muayene ediyor gün veriliyor anestezi görmeden önce de kan idrar veriliyor
Zxll Assslleeyy birsey sorucam günü sızın takıbınızı yapan doktora mı verıyorlar sezeryan ıcın yoksa herhangi bir doktora mı
Zxll Assslleeyy sizin doğumunuz benden önce olacak insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız doğum sonrası deneyımlerınızı paylaşırsanız çok sevınırım
Assslleeyy Zxll amin teşekkür ederim vakit bulursam paylaşırım tabi ki çünkü evde bi bebeğim daha var 2 yaşında🥰
Assslleeyy Zxll evet doğum yaptım 22 gün oldu çağırıldığım gün yatış yapıldı 12.43 te bebiş doğdu 38+5tim nstde sancım çıkıyordu ben hissetmiyordum