Mama_ustasi daha 2 gün önce 22+5 de girdim balım, normal bir muayene bekliyordum fakat bayıldımm.
Öncelikle tok karnına gitmek çok önemliydi ve muayeneden 15 dakika önce yürüyüş 5 dakika önce çikolata yedim ki bebek hareketlensin.
Benim ki toplam 1 saati geçti, en ince detayına kadar bakılıyor.
Beyni incelendi, beyin içindeki beyincik incelendi, kemik boyları incelendi, kalbi incelendi, damarlarının kalınlığı incelendi, kalp kapakçıklarının boyları incelendi ve iki kapakçığında ayrı ayrı sesini dinlettirdi, akciğerleri, böbrekleri, safra kesesi, poposu, genital bölgesi, parmak uzunlukları, burun kemiği uzunluğu, yüz orantısı, kemik gelişimi, omuriliği, göğüs kafesi, boyu, bacak boyu, kollarının boyu, kafasının ölçüsü, plasenta ölçüsü, suyunun durumu, rahimin durumu, bebeği besleyen damarların incelik kalınlık durumu aklıma gelenler daha bir çok şeye bakıldı.
Bebeğin minik bir insan gibi oluyor balım her şeyi gözüküyor birde renkli olduğu için her şeyi çok net görüyorsun. Ben bu kadar gelişmiş olacağını düşünmediğim için şoktan ağladım ama bu minicik bir insan diye. Biz eşimle gittiğimiz için eşim tüm görüntüleri videoya aldı orda izlemek çok güzeldi ama eve gelince de hep o videoları izlerken buluyorum kendimi o yüzden duygusallaşmaya hazır ol minik balını görmek çok iyi gelecek 🥹🤍🌸