Mummybaby Kızlar selam, gebelikte kullanabileceğim sizin memnun kaldığınız yüz yıkama jeli, serum, nemlendirici vs. var mı? Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve makyajı cildim kusmasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum 💕
Papatyaaam1 Mummybaby ben hamılelıgım başından berı sadece güneş kremı kullandım ve yüzüm suan ınanılmaz güzel eğer makyajdan önce yüzünüzü güzelce nemlendırırsenız kusma yapmaz yüzünüz ben düğünlerde hep bu sekılde makyaj yaptım ve herkes kuaförde yaptırdım sanmıştı ama ben profesyonel yapıyorum makyajı
Minikcivciviimm Mummybaby yikama jeli yves rocher kullaniyordum oncesinde vegan formul onu yada watsons kendi temizleme jeli var oda vegan yağlı ciltler icin olanlar bunlar chatgptye icerigini attim kullanabilirsin demisti. Nemlendirici yves rocher yine yagli ciltler ve vegan oncesinde de onu kullaniyordum devam ediyorum icerigi temizmis. Benim hamileleikte hormonlardan sivilce artışı oldu çene bolgemde ozellikle o yuzden niacinamide asit kullaniyorum hamileler kullanabilirmis niacinamide ve azelaik asiti azelaik bulamamistim o yüzden niacinamide aldim birde hafta da bir beyaz kil maskesi yapiyorum güneş kremi olarak celenes kullanıyorum
Mummybaby Papatyaaam1 ben de güneş kremi kullanıyorum sadece ama gebelikte minimuma indirdiğim için kendime güvenemedim. 🥲
Papatyaaam1 Mummybaby güneş kremı 50 spf olanı kullanıyorum la roche posay olan o çok güzel nemlendırıyor ve koruyor bırde makyaj altı bazı olarak gayet güzel
rumeysa_d yüz yıkama jeli celenes nemlendirici mia klinika bariyer iyileştirici serum azelaik asit (sivilce çıktıysa sadece oraya hamileler kullanabilir) haricinde makyajımı normal yapıyorum işime gidiyorum 😂 hamileler için uygun güneş kremi bulamadım şu an ama hamilelikten önce missha kullanıyordum
Mummybaby rumeysa_d ben bebekler için olanını kullanıyorum 🥲 nemlendirici de bioderma önermişti doktor kızıma onu. O derece sıdıra indim yani 😂
Minikcivciviimm Mummybaby karma ve yağlı ciltler için olan yeşil renkli serisi varya onun kremini ve jelini kullaniyorum
Mummybaby Minikcivciviimm ben de aymı seriyi kullanıyordum ama gebelikte emin olamadım 💕 devam edeyim
Minikcivciviimm Mummybaby içeriğini chatgpt ye baktırdım temiz kullanılabilir yazıyor birde zaten urunde de vegan yaziyor bir sakınca yoktur zannetmiyorum ya tek tek içeriğini atmistim hamilelikten sonra ne aldiysam hep chatgptye attim ben la roche falan kullaniyordum oncesinde de ama onlar sıkıntılı mesela icindeki maddelerden dolayi genelde rossmandan alışveriş yapmaya basladim isana falan genelde vegan tatilde gunes kremide rossmandan aldik cocuklar icin hassas olandan aldik hatta icerigi tertemiz seneye bebişimede direk ondan alicam fiyatida uygun ve baya temiz icerikli
Mummybaby Minikcivciviimm ben de şimdilik yves rocher’i kullanmaya devam edeyim ürün araştırıp belki değiştiririm
bingaling562 Mummybaby maalesef benim cildim sadece güneş kremi süreyim yeter bebek gibi olur denilen ciltlerden değil 🥲 son zamanlarda aşırı halsizlikten 1 haftadır cilt bakımı yapamıyorum ve yüzüm pütür pütür olmuş durumda. Hamilelği öğrendiğimden beri asitli ürünleri bıraktım. Kullanımı uygun olan şeylere deva ediyorum Yüz yıkama jeli: bioderma pembe ambalajlı olan Nemlendirici: clinique moisture surge Azaleik asitli kremim var iki günde bir kullanıyorum o da dermodicos içeriği temiz. İsmi asit ama gebelikte kullanımı uzmanlarca onaylanmış Serum: frankly closer pore ve frankly sunday glow dönüşümlü kullanıyorum. Biri niacinamide diğeri peptit içeriyor bunlar da güvenli içerikler. Maske de kiehls kil maskesi