Haticeebasyoll Merhaba hamişler bugun ilk defa devlet hastanesine gittim önceden özel hastaneye gidiyordum neyse hersey normal cikti cok şükür nst ye girdim ve nst de kalp atisi 150 falan sanci da 30 lara kadar cikmisti ama doktor goz ucuyla bakip hersey normal dedi anlam veremedim kafama takildi bu arada 34 haftaliğim belimde de agrilar oluyo ılık ılık agrim oluyor ama doktora guvenmeli miyim sizce yoksa degistireyimmi 😒
2bebekannesi Haticeebasyoll benim gittiğim devlet hastanesindeki doktorum da aynı canım sonuçlara bakıyor aksi bi durum yoksa normal diyor randevu günü veriyor sırada bekleyen bir sürü hasta var içerde en fazla 5 dk kalabiliyorsun özel gibi değil maalesef 🙄🙄
Nurrrrr 2bebekannesi Allah icin siz yine iyisiniz ben özele gidiyorumda ne oluyor 30 40 saniye ultrason ile bakıyor herşey normal şu tarihte gel diyor hal hatır sormadan toplam 3 dk oda odaya yürüme ve odadan cıkmayıda hesaplayarak 👍🏻
2bebekannesi Nurrrrr aaaa öyle mi özel deyip geçmemek lazım demek ki doktordan geçiyor ya benim kuzenim özele gidiyor 20 dk sürüyor muayenesi ultrasonda baya bi inceliyor para veriyorsun üstelik bir ayrılacağı olması lazım 👍🤗
Tontisannecik 6.aya kadar ben de özele gittim. Ultrasonda bebeğimi götürürüm cebim ayak ucumda ekran vardı bir de doktorun önümde vardı. Güzelce incelerdi ve anlatırdı. Sonra da otururduk bilgilendirme yapar soruların varsa sor derdi. Çok memnundum. Şuan devlette yim randevulu gittiğim halde bir dünya sıra bekliyorum. Geçen hafta hastanedeki işim 5 saat sürdü hep bekledim tahlil için bekle nst için bekle felan bir de öğle yemeği arasına kaldık 9da gittim 2 civarında zor çıktım. Ben muayene olurken odaya başka hastalar da giriyor soru bile soramıyorum. Bebeği sadece doktor görüyor zoraki konuşuyor bilgilendirme yok
Haticeebasyoll Tontisannecik evet bende sinir oldum yani adam gibi anlat iste insanin yuzune bile bakmiyolar madem niye doktor oluyosun sanki onlar da hic para almiyolarmis gibi tavir takiniyolar babasinin hayrina bakiyor sanki 😒