aleyy53 vanilya_kokusu_ prizan var gebelere verilen o biraz eahatlattı ypksa prilamda bende hiçbir işe yaramadı
Admsarzu vanilya_kokusu_ bende ayni dertten muzdaribim 12+5 bulantı çarpıntı ve ekstra karın ağrısı 🥺
buserdar0120 vanilya_kokusu_ Bana da verdiler sizin gibi uyandığım andan itibaren geceye kadar hatta gece yatacağım sıra da mide yanmasıyla birlikte oluşan bulantılar oluyor aç karnı mı içiyorsunuz prilam peki ?
mutlumoomm vanilya_kokusu_ dediğim ilacı alıp deneyin bence benim 17 haftam oldu 15 haftaya kadar bulandı doktor da en son dediğim ilacı verdi en etkili bu diye onu kullandıktan sonra rahatladım biraz ama yemek hala yiyemiyorum her istediğimden bazı şeylerden midem bulanınca hala kusmam var tabi ama hep yok
Yldz_2025 Tuzlu çubuk + ayran bi de prilam kullandım mideni boş bırakmamaya çalış sık sık çubuk ye bi de kepekli ekmekle yağsız tost yap o da mideyi güzel tutuyor tavsiye ederim. Çok sürmez inşallah bulantıların🙏
vanilya_kokusu_ buserdar0120 inşallah canım valla zor gerçekten Allah’ım yani bir kızım var buda selametle dogsun insallah bidaha sanırım çocuk yapacak cesaretim asla olmayacak 🥺 Allah’ım afetsin isyan etmiyorum amaa dayanma yiyorum hayyatan tat alamıyorum
buserdar0120 vanilya_kokusu_ Çok iyi anlıyorum sizi benim ilk hamileliğim ama 3 gündür sabahları kusmuyorum sadece ne güzel azaldı diye sevinmişken dün gece yatmadan yine kustum ve dediğiniz gibi o kadar kötü oluyor ki kalbime ağrı giriyor tüm organlarım acıyor artık 🥺
vanilya_kokusu_ MadameTussauds valla aşkım kendi evim bana iyi gelmiyor bunu tek biliyorum bide sağ sol bana sürekli çok zayiflamişsin diyor otomatıkmen acaba hadtamiyim diyorum Allah’ım kafayı yicem artik
Mihrasina_ vanilya_kokusu_ bende aynıyım 14 de girmek üzereyim az önce dahi istifra ettim hiç geçmiyorrrrr
vanilya_kokusu_ Mihrasina_ evet pazartesi günü bende 14 oluyorum dediğin gibi az önce bende çıkardım Allah’ım kilo veriyorum sürekli 🥺
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Kiz insanin evi kendine psikolojikman iyi gelmiyor bendede öyleydi hastanede yattigimda iyi oluyordum eve geliyordum kendimi lavaboya zor atiyordum cok tuhaf bi sekilde ama inan gececek kuzum az daha dayan bende kocama sarilip agliyordum ya oglum bile kokuyor gibi geliyordu düsün 🥹😂
adatuna MadameTussauds onu içince rahatlıyorum :( doktorun o ilaç için bir şey demiş miydi zararlı felan
MadameTussauds adatuna Yok canim zararli falan demedi gittigi yere kadar ictim doktor hep yazdi ilaci icme falan demedi icin rahat olsun kusmak daha beter