m89 elifanne10 İnşallah bebek büyüdükçe bu bulantılarda geçiyor ama zaten zayıfım bide ilk aylarda hiç bir şey yiyememek çok zor karnım sırtıma yapıştı 😁
canannnblbll m89 ben de kola tüketmeyen biriydim normalde 34.haftaya kadar da içmedim canım da çekmedi ama sonrasında o kadar çok çekti ki zor dayanıyorum arada kaçamak yapıyorum
m89 canannnblbll İyi dayanmışsınız valla arda bir çay bardağı kadar içerseniz inşallah sorun olmaz ama yinede siz bilirsiniz.
elifanne10 m89 Meyveli yoğurt meyve Kuruyemiş bunlarla takviye alın azar azar da olsa yani her türlü aç kalmamanız lazım birşeylerle dengeleyin midenizi
m89 canannnblbll doğuma iki hafta mı kaldı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🥰
dilos2434 m89 ikinci gebeliğim hep ekşi tuzlu bol bol turşu yiyorum yine kızım oluyor, ilkide aynıydı🤣
Sayoss m89 benimde öyleydi ilk gebeliğimde full tuzlu aşerdim oğlum oldu ikinci gebeliğimde tatlı aşerdim yine oğlum oluyor😂
m89 Sayoss süper😁 cinsiyet farketmez sadece bir şeyleri aşırı yemek acaba zarar verir mi diye düşünüyorum