Kubraaa_o Sizdenbirii1 karnım sertleşip bi yere toplanıyor gibi oluyordu ama acı, ağrı olmuyordu. Sadece rahatsızlık hissi yaratıyordu, sıkışıyormuş gibi
Beren_24 Kubraaa_o sürekli mi oluyordu bu şekilde benimde oluyor ama bebeğin bir yerine dokunduğumu biliyorum 5-6 sn sonra gidiyor 26+3 üm bende
2812 biranneninyolculugu ben doktoruma sorduğumda progestan kadınlık hormonu dedi çok erken haftalarda verilebilir ama çok gerek görmedikçe erkek bebekler de cinsel gelişimin de tavsiye etmiyoruz dedi ileri haftalar da ama gerekte görülürse gerekli tedavi uygulanır sen bana güven kontrollerine gel yeter dedi
biranneninyolculugu 2812 doktorunuzun dediği gibi kadınlık hormonu ve hamilelik süresince çok yüksek seviyelerde oluyor. Aldığımız dozun yanında vücudumuzdaki seviyesi karşılaştırılamaz bile. Uzun süre kullanılmadıkça ve yüksek dozda alınmadıkça herhangi bir yan etkisi olmuyor
iyiliktozu 2812 ayy bu bilgi çok tedirgin etti beni. Gebeliğin başından 12. Haftaya kadar duphaston 12. Haftadan bu yana günlük 400 mg fitil Progestan kullanıyorum bebeğim erkek😥. Erken doğumum var bir tane serklajım yok ee ne yapacak bu kadın
Kubraaa_o 2812 çokta stres yapmayın kendinize doktorunuza güveniyorsanız. Stres daha kötü yapıyor. Ben bir sürü ilaç içiyorum, iğne oluyorum. Kafama her hangi bi şeyi takınca kasılmalar artıyor
2812 Kubraaa_o yok çok güveniyorum gerçekten streste yapmıyorum ama böyle bazı yerlerde görünce araştırınca aklıma takılmadı değil
GamzeAGacs Kubraaa_o Merhaba bende 21. haftadayım ama son bir haftadır.Göbek deliğimin alt kısmında çekilme gibi oluyor ve hisle birlikte karnımın altı sertleşiyor.Ve gün içinde çok sık yaşıyorum özellikle akşamları.Kasılma tam olarak bu mu? En son rahim ağzım ölçüldüğünde 37mm çıkmıştı ve doktor bi sorun görmemişti.
2812 1202 benim o haftalarda ölçüm vermiyordu ama hep güzel diyordu ben 15+5 te gitmiştim o zaman çok iyi demişti işte bir de 21 de ölçüldü
mryyym GamzeAGacs evet kasılma bu benimde 19 dan beri çok fazla oluyor bir süre Adalat kullandım günde 5-6 normal sürekli fazla olması ya da 10 dk da bir olması sıkıntı doğumu tetiklediği için
Kubraaa_o GamzeAGacs evet bu şekilde oluyor, kasıklarınızdan yukarıya doğru çekiliyormuş gibi bir his. Doktorunuzla mutlaka paylaşın 🙏🏽
GamzeAGacs Kubraaa_o Çok teşekkür ederim daha önce iki kaybım var o kadar korkuyorum ki bişey olursa diye. Pazartesi kontrolüm vardı zaten sorucaktım doktoruma.Peki bunu önlemek için ne yapılıyor daha hafta olarak çok erken 21 deyiz.
1202 iyiliktozu biraz kisa dedi canim fitil yazdi benim cogu zaman alt karnimda falanda agrilarim oluyor onun icinde ilac yazdi sana bi wey demedimi
ecenin_annesi 23 haftalık hamileyim bunun öncesinde ölçüldüğünü ilk defa görüyorum. Neden ölçüyorlar bunu henüz erken değil mi?