Zbyd3 Almilossum06 çiğ et zararlı diye biliyorum. Ama canın çekıyorsa abartmadan olabilir .herşeyi yiyoruz sonuçta sigara içiyoruz cips kola herşeyden noddle yiyen de var
Zbyd3 rumref bunun düşünmememekle ne ilgisi var pardon … ben zararlı oldugunu da belirttim ayrıca ucundan bi parça da yiyebilir…. Bu kadar dar açıdan bakıp kimsenin anneliğine laf etmeye hakkınız yok !
YuvarlanamayanPaanda Almilossum06 bacım urfadakiler mardindekilee doğuda yaşayankar hamileliğini onunka geçiren var zaten baharat ve yoğurma ile pişiyor kararınca yersen bişi olmaz hamilelik bu hastalık değil yemeye içmeye sınır koymayın ya
unlu0801 Almilossum06 etli değilde etsiz tüketiyorum ,etlide çiğ et var tüketmemen daha iyi olur bence
hizlivecocuku rumref isteyen istediğini yer de içer de ama zararını bildiği birşeyi bir başkasına ben yedim/içtim bir şey olmadı sen de ye/iç derse orada sıkıntı vardır daha fazlasına karışmak bizim haddimize değil
rumref Zbyd3 başkalarına da yiyip için bişey olmuyor diyemezsiniz. Kendiniz ne yaparsanız yapın sizin düşünmediğiniz çocuğu ben düşünecek değilim ama burda milletin de aklını bulandırmayın.
anneoluyorummm103 Almilossum06 doktorlar yemeyin diyor boşa demiyorlar sonuçta ve bencede o riske değmez yemeyin sabredin doğuma kadar
tev Bende yememeye çalışıyorum etsiz olanı ama çiğ köfteyi çok seven biri olarak zor dayanıyorum.14+1 şuan 2 kere yedim bence kararında diye düşünüyorum.