nuriyegcl Kızlar turşu suyundan sonra şalgam suyu aşermeyle devam ediyoruz 🤦🏻♀️ araştırdım herhangi bir sakıncası yokmuş aksine faydalıymış siz ne düşünüyorsunuz var mı benim gibi şalgam suyu aşeren 🤤😅
umynurr nuriyegcl bende 16 haftamda adanadaydim hem bol salgam hemde bol tursu suyu ictim yarasin sifa olsun bebislerimize🥰🤭
elinaz1 nuriyegcl 17. Hafta da turşu suyunu sirkeyi bardak bardak içtim peşine midem yanıp gaviskon içtim çok şükür şalgama sıra gelmedi😅
klncbebek nuriyegcl mide bulantımi bastıran ve canımın istediği tek şalgam suyu hemde acılııı off bayılıyorum 😅🫠doktora sormadım ama bende bi zararı olduğunu sanmıyorum 🤷
elifanne10 nuriyegcl Ayyy hamileliğim boyunca hep turşu aşerdim turşu suyu bardak bardak içiyordum şu an acayip canım çekti olsa da yesem içsem suyundan 😅😅
nuriyegcl umynurr sonu gelmiyor içtikçe içesim geliyor 🤭😅 amiin insallah sağa salim kucağımıza alalım bebislerimizi 🥹🫶🏻 cinsiyetiniz belli mi 🤭
umynurr nuriyegcl tursu suyu salgamdan birsey olmaz bence buldukca icin🤭evet kiz sizin belli mi yda kac haftaliksiniz
nuriyegcl umynurr 13 haftalığız bizde birkaç hafta sonra gidecem kontrole o zaman öğreniriz insallah 🤭
nuriyegcl klncbebek ayy adı geçtikçe ağzım sulanıyor 🤤😂 doktorlarda fazlası olmadığı sürece zararsız diyormuş o zaman içelimm 🤭