kartanesi___ Kefir doktora sorulması gereken bir besin mi? Ben hamilelikten önce de içerdim şimdi de içmek istiyorum ama doktora mı sormalıyım?
Ayseguls_baby kartanesi___ şu an kefir içen ben :) çok faydalı hem kalsiyum açısından hem de probiyotik. Ayrıca bebeğe de kilo aldırıyor ❤️
kartanesi___ nilsumm iyi bari ya ben de hem bebek için hem de bağırsaklar için içmek istiyorum 🥹teşekkür ederim canım
Sizdenbirii1 Ayseguls_baby hahaha bende şuan içiyorum kefir bebek icin cok iyi ama sade kefiri öneriyo doktorlar
melikeyimmmmm Ayseguls_baby hangisini tüketiyorsunuz acaba bende tüketmek istiyorum ama bir iki kere denedim içemedim pek fazla
Ayseguls_baby Sizdenbirii1 meyveli hiç içemiyorum, sadeden yanayım ❤️ yanına atıştırmalık olarak meyve yemek daha mantıklı zira meyveli kefirin içinde katkı maddeleri var
Sizdenbirii1 2kizannesi30 sade canım eğer sade içemezsen kendşn evdeki meyveleri kat ama hazır meyveli içme onlar cidden hiç bi işe yaramıyo
Sizdenbirii1 2kizannesi30 aslında ayranın aynısı valla sanki ayran iciyomuşum gibi hissediyorum ben hep