Slngrms Kendi sancısı olmadan suni sancı ile doğumu başlayan anneler, tecrübelerinizi paylaşır mısınız, ne kadar sürede doğum yaptınız, sezaryene alındınız mı?
cylnboran04 Bumah ilk dogumsa sizi korkutma gibi olmasin evet cok zordu hasta bezi bagladilqr bana sanci geldikce ikin dediler bana gidip cay keyfi yapiyorlardi ebeler sonra en son bi ikinmam oldu bebgin basini hissetim oule bir bagirdim bebek geliyor diye😀😄😁😃hemen catiya cikartilar makas atialr cok degisik yaa
321duru123 Slngrms 2. Doğumunda ama evde çok sancı çektim sabah 4 te sancim başladı 11 de hastaneye giriş yaptık sancıları yetersizdi suni verdikten 1 saat sonra doğum yaptım
nurnnur cylnboran04 bana doğum anına kadar asla ıkınmyacaksin bebegi kafasi kanala ters yerlesir demişlerdi hasta bezi baglamayi ilk defa duydum
Fenci_9 Ben de 5 gün üçinde doğurmazsam auni samcı vercekler herkes kötü diyo. Açılma yoksa kanala girmemişse yine de suni veriyolar mı 40+2 yim şu an. 41 de başlatcaklar devlette
nurnnur Fenci_9 evet veriyolar hic sancım yoktu bebekte kanalda değildi sanciyla birlikte kanala girdi
Slngrms cylnboran04 benimde bebeğim küçük olduğu için o zamanda başlatıcaklar doğumu sizin neden o zamanda başlattılar acaba
hayalperest2310 Slngrms beni zorlamıştı ve uzun sürmüştü açılmam yavaştı ama her doğum bir değil diğer sancı nasıl bilmiyorum ama suni baya kötüydü