AysunDeren Kızlar 38+2deyim suyum fazla bu yüzden doktor bebeğin başının doğum kanalına girmesinin önemli olduğunu söyledi yürüyüş merdiven inip çıkma vs dedi acaba nasıl hızlı doğum kanalına girmesini sağlayabilirim
hayalperest2310 AysunDeren bebeğin keyfine kalmış canım bazen kanala girer haftalarca doğumu beklersin bazen de sancıyla girer
Bumah AysunDeren canım benimde bebişin başı büyüktü kanala girmesi lazımdı ben eğilip kalktım günde 15 20 kere bide yarı eğik şekilde popomu salladım 1 hafta sonra gittiğimde yarısı kanaldaydı bugun gittiğimde komple girmiş şükür ama bunları yaptım da mı girdi bilmiyorum
Seyda-06 AysunDeren suyunuzun fazla olduğu için sizde ne gibi belirtiler vardı bu.ara ben karnımı çok büyük hissediyorum haftasına göre sanki biraz büyük gibi geliyor ilk gebeliğime göre biraz araştırdığımda su fazla olabilir yazıyordu kafaya taktım onu baya randevuma 3 gün var ama 1 haftadır kafamda hep
AysunDeren Seyda-06 evet göbeğim çok büyük ama bebeğim iri değil canım birde ağrım çok oluyor su fazlalığından
2205 Seyda-06 bende sizin gibi hissediyordum öyle de oldu benimde su fazlalığım var diğerine göre büyük geliyordu 33 den sonra su fazlalığım olduğunu öğrendim
Gullu1094 AysunDeren ananas etkili canım ananas tüket ve bebeğin kanala inmesi için baya sen yurumen lazım hiç dinlenmeden 3 4 saat ozmn belki yani
mavibahar AysunDeren squat yapın, pilates topunuz varsa onun üstünde zıplayın, yuvarlak hareketler yapın..
Seyda-06 AysunDeren bende hep o konudan dolayı korkuyordum göbeğim çok büyük gelince gözüme allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Bebeğiniz baş gelişse eğer sancı ile de kanala giriyor benim hiç kanaldada değildi ilk doğumumda sancımda yoktu suni sancı ile açılma başladı bebek kanala girdi sancı sonrasında