Laviniiaa Aaa_1 Ben de doktoruma sordum doktorum da yeni doğum yaptı 1 yaşında oğlu var. Juno almış asla alma memnun kalmadım normal bir reflü yatağı al dedi ben öyle yaptım
myangelson Aaa_1 bebeğinizde reflü olursa reflü yatağı alın bence. İkisi arasında seçim yapmak gerekirse reflü yatağı ama. Juno ile kimi gördüysem hiç rahat edememisler ve çok kısa süre kullanılıyormus
Mervergun Aaa_1 reflü yatağı kullandım 6 ay kadar ucuzlarından aldım birde iyi ki de almışım hatta yanlarında da destek olduğu için bebeğimi yan yatırdım hep kafasının şekli de çok güzel oldu top gibi☺️
Papatyaaam1 Aaa_1 ben yatasa bakıyordum ama teyzem normal aldı 1000 tl lık olanı aldı gayet Iyı suan yanı çok para vermenıxe gerek yok
Laviniiaa Aaa_1 Pierre cardin aldım umarım memnun kalırım henüz kullanmadım ama uygun fiyatlı bi şeydi 500 ya da 600₺ olması gerekiyor
Aaa_1 myangelson reflüsü olmasa bile herhangi bir yerde yanımda uyuması için almak istiyorum. reflü yatağına ben de daha yakınım ama marka konusunda karar veremiyorum 🙄
myangelson Aaa_1 o durumda kullanacaksanız alınabilir evet. Ben beşiğinin yatağın altını yükseltmiştim o şekilde reflü yatağı yapmistik 😄