Saraylokumu ben misafir için değilde kendime kolaylık olsun diye elmalı kurabiye yaptım dondurucuya koydum, elmalı rulo kekte çok iyi oluyor tavsiye ederim elma harcını önceden yapıp dondurucuya koyuyorum kek yapıcağım zaman çıkarıp çözmesini bekliyorum, kekide çok basit, hızlıca pişiyor görüntüsü ve lezzeti çok iyi oluyor, mücver yapabilirsiniz, hardallı yoğurtlu patates salatası mükemmel oluyor, 5kaşık tatlısı sütlü revani gibi acayip lezzetli oluyor oda , hazır böreklerden alabilirsiniz superfresh in patates ve ıspanaklısı güzel çıtır çıtır oluyor, dereotlu kabartma tozlu poğaça olabilir bol peynirli, bekleme süresi olmadığı için hemen yap pişir güzel oluyor, hazıe yufkadan mini lahmacun yapabilirsiniz harcı hazırlayıp kestiğiniz yufkalara koyup fırınlarsınız kolay olur, hamur kızartması olabilir, tarçınlı rulo çörek, brokoli karnabahar havuç karışık salata, bunlar geldi aklıma suanlık, klasik yoğurtluya da normal salataları yazmadım. Gelen kendisi getirsin bebişli kadına yük olmamak lazım, siz çayı yapsanız yeter onlaraa, fikir vermek amaçlı yazdımm belki kendinize yapmak isterseniz 🌸