Herseydenbiktim Kızlar bebeğim 9 günlük bugün evimin yakınında tıp merkezi vardi. Cocuk doktoruna götürdüm, bobreginde genişleme vardi hamilelik döneminde pazartesiye ultrason verdi saat 2′ye tekrar ödeme yapılacak mı bilen var mı acaba ben sormaya utandım 🥹🤦🏻♀️
[silindi] Herseydenbiktim özel doktora götürdün di mi doğru anladım? Öyleyse 10 gün kontrol süresi oluyor kuzum ama ultrasonu kapsar mı emin olamadım
Aloska Herseydenbiktim balım benim yeni doğum yapmış arkadaşım var ilk 28 gün muayene test ve diğer her şey ücretsizmiş eğer ücret alırlarsa faturanı vs mutlaka al şikayet edip paranı alıyorsun 🫠🩵
aprilbaby Herseydenbiktim ultrasonla kendisi bakıyorsa ödeme yapmazsınız ayrıca ultrason isterse sadece ultrason ücreti ödersiniz
Herseydenbiktim [silindi] Ya ne bileyim utanırım ben böyle şeylerde ki lapdpajdoa bilen varsa desin Allah aşkına 😂🥹
[silindi] Muayene içinde ultrason varsa doktor yapıyorsa kapsar, ayrıca ultrason tetkiki isterse ultrasona para ödersiniz yeniden ama doktora muayenize ödemezsiniz
Herseydenbiktim [silindi] Doktor pazartesi gel ultrasondan bakalim dedi bende soramadım valla öyle diyince keşke sorsaydım, teşekkür ederim canimm
[silindi] Herseydenbiktim dediğim gibi kontrol süresinde çağırmış muayeneye ücret almaz ama ultrasondan emin değilim hayatım, geçmiş olsun oğluşa
Herseydenbiktim [silindi] Anladım balım, teşekkür ederizzzz neyse yanımda kaynanami bu sefer isteyerek götüreyim de o versin 😂
Herseydenbiktim [silindi] PapatiA Aloska aprilbaby eslem2121 Baklavaseverim Laviniiaa Cimcime30 MadameTussauds Teşekkür ederim arkadaslarim ama muane ücreti almışlardı. Arastirdigim zaman ücret almamaları için ozelde doğum yapmış olman lazım diyordu yanlış anlamadiysam bende hiç üstüne düşmedim. Tekrar teşekkür ederim 💖
eslem2121 Herseydenbiktim normalde on gün içerisinde götürürsen ücretsiz oluyor bitanem 🥰çok geçmiş olsun
Baklavaseverim Herseydenbiktim Malesef yapılıyor aşkım ya ben sarılık kanı verirken bile her verdiğimde bin lira ödeme alıyordu hainler 🥹galiba biraz da hastane den fark ediyor
Laviniiaa Herseydenbiktim Yenidoğan bebeklerde ilk 28 gün hastaneler ücretsiz faturanızı alın mutlaka bildirin bunu hiçbir şeye para ödememeniz gerek