Snowel Kızlar 2 3 gün var adetime çok olacağım gibi arada ateş basıyor arada üşüme geliyor çok sık idrara çıkıyorum bunu biraz önce yaptım
Bykessra Snowel Ben de iki tane artimed kaset test ile öğrenmiştim hakkındaki yorumları okuyunca awox erken test aldım onda da çıktı
Bykessra merve0638 Snowel Yinede başka bir marka ile teğit et son zamanlarda yalancı pozitif postları çok görüyoruz. İnşallah hamilesindir 🌹
nur033 Arkadaşlar bat tarihim 24 eylül bi kaç gün önce lekelenme yaşadım, iki gün ara ile test yaptım pozitifti çift çizgi fakat göğüs hassasiyetim azaldı sizce neden
Innerglow nur033 göğüs hassasiyetin olmayada bilir canım o çok önemli bişey değil en kısa zamanda doktora git mutlaka ben iki gebeliğimde göğüs hassasiyetim olmadı
Bykessra nur033 10 haftalığım belirtiler her gün aynı olmuyor sürekli dalgalı benımde normal yani endişe etme canım
nur033 Innerglow inşallah 6 ay önce düşük ve kürtaj yaşadım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Bykessra Snowel var olduğuna ben eminim artık 😂 hadi hayırlı olsun inşallah 🙏 adetin geçince veya adet günü kan verebilirsin
zeyynb Snowel bende bu erken gebelik testini kullandım silik çıktı şuan 6+4 hamileyim 🤗 hayırlı olsun şimdiden