Begonvil15 Kızlar ilk bebeğim olacak Allah izin verirse, özellikle yerli ve doğal ürün olmasını istiyorum fikirlerinize açığım, konak olmamasi için ve kolay durulanabilen şampuan, güzel kokan deterjan, doğal deterjan neler kullandınız neler önerirsiniz 🌸
Gmoli Begonvil15 yerli değil ama bence Mustela şampuan alın çünkü diğerleri bebeğin cildini kurutuyor
nilsumm Begonvil15 Şampuan için Dalin ve Siveno öneririm deterjan için Bebe land öneririm bende ondan aldım bebeğim için kıyafetlerini yıkadım🥹 bebek yağıda Dalinin öneririm 🐣👶🏼
Fuunndaaa nilsumm dalini asla önermiyorlar sivenonun da belirli ürünlerini öneriyorlar detaylı araştırmak lazım, e bebekte pureseed naturelin ürünlerinin içerikleri temiz bir araştırın isterseniz ben o marka ürünlerini düşünürüm
lotusflowers Ben henüz kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla minaris alacağım şampuan pişik kremi deterjan yağ hepsi var bu markanın. İçeriği çok temiz bir araştırın isterseniz
nilsumm lotusflowers Canım ben kullandığımda bir sorun olmadı kızımda kullanmıştım eğer kötüyse bu bebeğime almıcam
xSarelle Begonvil15 biobaby yerli mi bilmiyorum ama kimyasal yok diye biliyorum organik içerikli ve hem hassas hem yenidoğan bebekler için düşünülmüş. Ben de 3 yaşındaki oğlum için bunu kullanmıştım gerçekten doğal yağ kokuyordu, şu an doğal sabun kullanıyoruz ona ama yenidoğan için bunu tercih edebilirim yine. Kesinlikle öyle dalin vs almayı düşünmüyorum. Önceden ilk oğlum için indirimli diye bir sürü alıp stok yapmıştım onları da kullanmaktan vazgeçtim. Bozulmuşlardı yıllarca dolapta kala kala :/
Begonvil15 xSarelle o kadar stok yapmak da çok mantıklı değil o zaman:/ ben de o markadan almayı düşünmüyorum ya
Fatma_zehra Rindamor kokusuz bebek deterjanı deneyin, kendinden yumuşatıcılı, 2200 ml kıvamlı ve çok bereketli, leke çıkarıcı özelliği diğerlerine göre çok daha iyi. Yeni bi marka flaşa girmiş trendyolda kaçırmayın linki bırakıyorum. https://ty.gl/025b26a50
Havin49_ Begonvil15 ben mustela aldım konak problemimiz hiç olmadı çok şükür Yap dalinin aldım 40 ına kadar tek sürdüm Deterjan duru granül matik aldım
busrasya2334 Begonvil15 şampuan en temizi ecowell yağ kullanmadım hiç hepsi petrolden üretiliyor temizi yok onun yerine Hindistan cevizi yağı alabilirsiniz pişik kremi piyasanın en temizi ve güzel mustela deterjan duru granül klasik 11 aydır kullandıklarım bunlar