Bydmrmrv Kızlar acil yardimmm . Bugün 25+6 yim kontrole gittim ultrasonda ölçümleri 24+6 çıktı yani 1 hafta geride . Doktor endişe edilecek bişey yok dedi ama bu durumu daha önce yaşayan oldu mu ne yaptınız
Bnenebiy53 Bydmrmrv bana 3 kontroldede söyledi doktor sonra bir anda 3 hafta hatta 4 diyebilirim dedi geride şuan dedi riskli gebelik bölümüne sevk verdi her hafta detaylı ultrasonda bakılıyor şimdi ama ilgilenen doktor bence bi sıkıntı yok dedi biraz küçük bi bebek olabilir sadece dedi sağlıklı olsunda
Briahll Bydmrmrv bildiğim kadarıyla 2 haftaya kadar ileri yada geri olması sıkıntı olmuyormuş genelde canım.
mavideniz9696 Bydmrmrv önemli bir şey değil 2 haftaya kadar ilerilik gerilik olabiliyor normal karşılanıyor ileriki haftalarda aradaki fark kapanıyor
mavideniz9696 Bydmrmrv endişelenecek bir şey yok hepimiz yaşadık benim de gerideydi şu an 2 hafta önde gidiyor aradaki fark kapanıyor dediğim gibi
kubos_ Bana da 21.haftaya kadar tam haftasına göre gidiyor dediler 21.haftada bebek önde dediler şuan da 1 hafta önde gidiyor 31 haftadayım. Neden başta tam haftasyla uyumlu olup sonradan böyle dediler anlamdım
[silindi] Bydmrmrv 1 hafta geriliği sorun saymıyor doktorlar canım. Protein ağırlıklı beslen daha geriye düşerse zaten doktorun yönlendirir
Asena6532 Bydmrmrv merhaba benim haftam 26+5 en son kı kontrolümde 25+3 çıktık doktorum endişelenme bebeğin o anki pozisyonu bit hareketi bir ya ileri hafta gösterir ya geri dedi