egesmom Herkese selam son adet tarihim 21 ağustos 7 gün geciktim test yaptım silik çizgi çktı doktora gittim kese yok hiçbir şey yok beta hcg 58 çıktı korunmasız bir ilişki oldu eylül başı değer normal mi karnım inanılmaz ağrıyor
mlke2906 egesmom canım daha çok başındasın benimde bat 21 eylüldü 3 gün gecikmeyle kan verdim 151 çıktı dün verdim 431 çıktı geç döllenme de olabilir senin kese ve bebek şuan gözükmez zaten bazen adet olcakmışım gibi benmde ağrıyor ama o rahim büyüdüğü ve gerildiği için oluyor ağrı çok normal sen tekrar kan ver artışını gör 2 katı artıyorsa güzel
nurssmom egesmom adetin gecikmesinin, zamanınında önemi olmuyor herşey yumurtlamayla alakalı ama ,sonrasında korunmasız ilişki olmadıysa 26 günlük bir gebelikte değer bu kadar düşük olmaz. Gebeliğimin 10.gününde beta 18 çıkmıştı
ceknmz egesmom ayyyy aynıyız biliyormuşum benimde gecikti bende test yaptım erken gebelik testi benimki çift çizgi çıktı pazartesi de kan testi vereceğim bakalım aynı 21 Ağustos son adet tarihim ama mesela ben 8 Ağustos gibi korunmasız cinsel ilikşiye girmiştim hamile kalma olasılığı düşük diyordu 🥲🙃
ozbekkk egesmom Canım benim de son adet tarihim 21 ağustostu 23 Eylül’de kan tahlili verdim 30 çıktı ama bu geç döllenmele de alakalı olabilir 37 38 saat sonra tekrar kan verdiğimde 65’e yükseldi sen de iki gün sonra tekrar kan tahlili ver
egesmom mlke2906 canım yanlış yazmışım son tarihim 21 ağustos bugün döngü 37. Günü tam 7 gün geciktim yani kese de yok beta da düşük
egesmom Doktora mesaj attım şimdilik kesin birşey diyemem tekrar test vermen gerek 48 saat sonra demiş
egesmom nurssmom hayır sonrasında ilişki olmadı geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum döngüde tam 13. Gün falandı ilişki yaşandığı gün yani tam ovülasyon günü
nurssmom egesmom geç döllenme diye birşey bilimsel olarak mümkün değil maalesef geç yumurtlama geç döllenme sanılıyor. Ama ovulasyon günüydü diyorsanız bir dahada olmadıysa sağlıklı gebelik olmayabilir
egesmom nurssmom evet kese de yoktu tabi değer düşük olunca bi bekleyeceğim çok teşekkür ediyorum cevabınız için🤗
ceknmz egesmom yok henüz vermedim kan pazartesi sabah vereceğim inşallah ya beklenmedik bir şey bide daha 18 aylık kızım var korkuyorum yani zorlanacağım hiç beklemiyordum açıkçası 🙃
burcucns Benimde son adet 25 agustos beta hcg 925 çıkmıştı kese görülmedi dün gittiğimde erken dedi doktor. Kesenin görülebilmesi için beta hcg nın en az 1500-2000 olması gerekıyomuş
ceknmz burcucns hayırlısı olsun İnşalalh hakkınız da benimde ilk bebeğimde de kese vardı kalp atışı yoktu 6. Haftaydı bi de sonra 1 hafta sonra tekrar gittik duymuştu mesela
burcucns ceknmz Biz anneler çok güçlüyüz hakkından geliriz korkma bence. Benimde 3 yaşında kızım var duygularım çok karışık ikisine yetişemem diye ama Allah dagına göre kışını verir bunada çok inanırım🙂
ceknmz burcucns evet evet kesinlikle orası da doğru zaten Rabbim verdiyse vardır bir bildiği ama mesala şöyle bir şeyde var hiç bir belirti de yok ilk hamileliğim de fark etmiştim göğüs hassasiyetim vardı karın ağrısı kasık ağrısı bunda yok yani içimde bi tuhaf bilmiyorum her şey pazartesi kan da çıkar sonrası da direk doktor kontrolüne giderim
burcucns ceknmz İçini ferah tut olumlu düşün canım. Hayırlıysa olsun inşallah senin için. Belirtilerde her gebelikte farklı olur hepsi farklı süreç sonuçta bende kızımda hic belirti hissetmedim tesadufen hastaneye gıdımce öğrendim. Bu gebelikte erken hıssettım dedıgın gıbı gogus hassasiyetı yorgunluk halsızlik karında hafif kramp vs her gebelik kendine özgüdür hepsi farklıdır.