Nurussemss kartanesi___ bn de merak ediyorum, aslında orda bi doktora gidiyordum da son 2 kontrol de Kadir yamana yani lotusa gittim , ama fiyat bilgisi hiç sormadım
Elanur63_ kartanesi___ 35ten başlıyor kardeşim her yerde fiyatlar çok uçmuş bizim burda antep ilcesi 3.sezeryanım olacak 40bin istediler Bende Özel meydan hastasine gidicem sezeryan için şuan en uygun yer orası bilindik tanındık doktor yapacak
ipek63yldz_ kartanesi___ Doktor farkı varmı bilmiyorum tuna akçal 35 bin özel odayla falan 37 ye falan geliyor yani ortalama 35-40 bin arası canım fiyatı ❤️ daha 2 gün önce sordum bir umut güzel indirin yaparlarda ilk dogumumu yapan doktora giderim dedim ama yinede bu fiyat dediler oda daha önceki hastasıyım diye %10 indirimli hali bana Özel oda yani tek kişilik yatakla 37 bine falan mal olucak. Bende Özel Meydan Hastanesi’ne gidiyorum Zeki Mil 16-18 bin arası dedi gel yardımcıda oluruz dediler bakalım artık bu defaki muayenemde tam fiyat alıcam yani ❤️
kartanesi___ Elanur63_ Meydan hastanesinin yenidoğan ünitesi hakkında kötü şeyler duymuştum hatta yanlış bilmiyorsam bir süre kapatılmıştı da
Meral_63 Elanur63_ ben normal doğumu meydan hastanesiden yapacam yaşar Yalınkılıç doktorum zaten özel takipliyim ☺️ sigorta varsa normal doğum 8 bin yoksa15 bin sezaryan sormadım
Elanur63_ kartanesi___ Kardeşim çalışıyor orda yenidoğan ünitesi yetersizdi o yüzden kapattılar bir süre sıkıntı yok canım geçenlerde bizim kaç akraba orda doğum yaptı yengem her hastane için bişey çıkıyor geçen sene doğum yaptığım hastane de kötü şeyler çıktı ama ben gayet memnunumdum doğumdan bu sefer fazla ücret istiyorlar diye gitmiyorum yoksa evimin arkası hemen
kartanesi___ ipek63yldz_ Anladım canım peki bu doğum ücreti doktorla mı konuşuluyor yani doktora mı soracağım? Bir de ben sezaryen olmak istediğimi söyleyeceğim çok fiyat farkı olur mu yoksa yine 35-40 arası mı olur?
ipek63yldz_ kartanesi___ Eşim o zaman hastaneyi aramıştı yine 35-40 aradı demişlerdi ama Ben doktora direk sordum oda zaten aynı fiyat söyledi bide bu sezeryan fiyatı canım Normal dogum ne kadar hiç bir fikrim yok yani o konuda ama yanlışım yoksa çok bir fark olmuyor .
ARYa143 kartanesi___ ipek63yldz_ Ben normal veya sezeryan farkını ilk bebeğimde sorduğumda farketmiyor demişlerdi(2024) bu sene yine sorcam ama, özellikle ssvd için sorcam. Ama duyduğum kadarıyla normal doğumda ebe veya dr yaptırmasında ücret farkı oluyormuş arkadaşım normal yaptı o söylemhastaneler hastanede aynı mı bilmiyorum)
Mom_1217 kartanesi___ Bu gün lotustan fiyat aldım tek kişilik oda, doğumu ve sonrası testleri için. Normal doğum 20bin, sezaryen doğum 30bin, nakit olursa 5bin indirim varmış bu ay için
Mom_1217 kartanesi___ Metrolife 1 yada 2 ay önce fiyat almıştım değişmediyse 35/40 gibi bişeydi yalnış hatırlamıyorsam
kartanesi___ Mom_1217 Veysel Toprak’a gidiyorum. Bu cumartesi yine gideceğim. Detaylı yaptırmadım henüz