Kizlar kurtaj olali haftaya 3 ay olacak. 28 agustos sat, takvimde 10 eylul yumurtlama gozukuyordu 13 eylul korunmasiz ilişkimiz oldu tek seferlik bir korunmasizdi 24 eylul beklenen adet tarihimdi 2 gun gecikti bugun 3. Gunu olmasi gerekiyordu adetin. Bugun olacak gibi de degilim ara ara olan kasık ağrılarım arada ates basmalarım ve dengesiz usumelerim var. Bazen de belime vuruyor. Bir suru marka denedim erken gebelik testleri negatif. Benim hep adetim duzenlidir kurtajdan sonra bile 2 adet dongusunde zamanında oldum. Normalde ağrım varsa aspirin içerim gelir, veya cok arka arkaya agri kesici aldıysam 1-2 gun gecikir. Bu ay hic agri kesici bile içmedim. Adet gününde de aspirin içtim gelsin diye. Yok lekelenmem bile olmadı akintim bile farklilasmadı. Ara ara agrilarim olmasindan dolayi olacagim bencw diyorum. Adacayi iceyim söker belki diyorum ama içimde de hep bir acaba var tuttu mu diye. Riske atmak istemedim. Esim yarina kadar bekleyelim olmazsan kan veririz dedi. Normalde ekim adetinden sonrası icin planlamistik haftaya doktor kontrolune gidecektim. Sizce?