Babyfey Kızlar pazartesi günü detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum ama kime yaptıracağıma karar veremiyorum Trabzon’da kime yaptırdınız ? Özgür Sayıl ve Alimdar Şimşek çok önerdiler. Böyle detaylıca uzun uzun inceleyip her şeyi güzelce anlatan bir doktor istiyorum
Maviss25 Babyfey bnde Trabzonda kontrole gidiyorum fakat hangi doktora gittiğinize bağlı bn araştırma devlet hastanesine gidiyorum
Tugbaab Babyfey kesinlikle Özgür sayıl . Ben kendisine yaptırdım aşırı memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim
Babyfey Maviss25 detaylı ultrason kadın doğum doktorları yapmıyor, perinatoloji veya radyoloji uzmanı yapıyor
Babyfey Tugbaab İş yeri nerede acaba iletişim numarası bulamadım bir de işlem süresi ne kadar sürüyor detaylıca bakıyor mu
Tugbaab Babyfey Babyfey kunduracılar Özer çiftlik karşısı. Buradan yazabilir miyim numarasını bilmiyorum ya gönderirdim size. Benim muayene 1 saat sürdü ama bebek yüzünü ve bazı organlar için uygun pozisyon vermedi. Bi 5 gün sonra tekrar çağırdı o zaman da 1 saat kadar sürdü. Çok detaylı inceliyor ve herşeyi anlatıyor
Selmagkk Farabi hastanesinde ömer demir çok iyi bir doktor orda kendisi girdi dogumumada çok memnun kaldım
Elifyldz6165 Selmagkk bende ömer hocaya gidiyorum şehir dışından geliyorum denk geldikce ona gittim hep doğumuda orda yapmayo düşünüyorum ama ömer hocanın yapması şart mı acaba asistanları yapmıyor mu ☺️daha doğumu konuşamadık hocayla şehir dışındayım yine
babyminnak Babyfey doktorundan memnun musunuz ? 12. haftadayım dr araştırıyorum, renkli ultrasonla da bakıyor mu isteyince? ikili tarama yaptıracağım, memnun kalırsam devam etmek istiyorum. yaklaşımı falan nasıl acaba? :)
Babyfey babyminnak kusura bakmayın biraz geç döndüm Duygu hocadan sonsuz memnunum renkli ultrasonda bakıyor iletişimi de harika hiç çekinmeden her istediğinizi bütün soru işaretlerinizi sorabilirsiniz oldukça ilgili ve yaklaşımı da çok anaç gönülden tavsiyemdir babyminnak