Minikcivciviimm Kızlar e bebekte indirim var lansinohta sizce krem mi almalıyız yoksa balm mı? Kullananlar yazarsa seviniriiiiiz
Minikcivciviimm Gokturkmom_ kremini mi aldın birde balm şeklinde olan varya kavanozda hangisinden aldın canım?
Kelebek27_ Minikcivciviimm ben kremini kullanıyorum 4 aydır hiç bi sıkıntı yaşamadım. Çokta sağım yapmama rağmen. Şimdi indirimde diye balmını aldım 4 aydan sonra sıkıntı yaşamam herhalde diye düşündüm maksat nemlendirmek
Minikcivciviimm Kelebek27_ tamam o zaman kremini alayım bende tekrwr indirime girerse bende senin gibi balmını alırım o zaman gümüş kapakta alayım diyorum
Kelebek27_ Minikcivciviimm gümüş kapakta kullanıyorum e bebekten almıştım iki ay kullandım yamuldu silerken falan kırık gibi katlandı tam sarmayınca süt çok akıttı o yüzdende. Tekrar silvernurse gümüş kapak söyledim xl olanını ama memnun kaldım keşke başta yüz liranın hesabını yapmasaymışım
Rabiul Minikcivciviimm ikisinden de memnun kaldım kremini kullanmıştım 2 adette balmı tester olarak almıştım 6 aya kadar sağım ile ilerledik ilk zamanlar kullandım ikisi de güzel
Rabiul Minikcivciviimm ikisi de güzel memnun kaldım ama şuan tekrar hamileyim muhtemelen balm alacağım yapısı yoğun olduğu için daha yumuşak tutuyor
Minikcivciviimm Kelebek27_ yaa ben silverbell diye marka buldum dolapta var ve çok uygun yorumları da genelde güzel 350 tl falan napsam cok kararsız kaldım