Beyzanur12 Çok kararsız kaldık 🥲 ben iki isim koyarsak sadece Zeynep diyeceklerini düşünüyorum o yüzden istemiyorum pek. Ama eşim de sadece Sare isminin çok kısa kulağa hoş gelmediğini söylüyor. Sizin çevrenizde hiç Zeynep Sare var mı nasıl hitap ediyorlar ?
Havin49_ Beyzanur12 sare çünkü hep bir kızım olursa sare yada ikra koymak istiyorum ama benim yine erkek 😀😀
Ladybird06 Beyzanur12 çevremde var. Çok yakın değiliz o yüzden okulda hangi ismini kullanıyorlar bilmiyorum ama evde herkes Sare diyor. Hatta sonra kardeşi oldu ona tek isim koydular. Muhtemelen iki isim bir arada söylenmiyor diye ikinci de böyle bir tercih yaptılar.
hamilesavis19 Beyzanur12 Sadece Sare tabiki 😌 Zeynep, babasının süsü anlamını taşıyor. Sare isminin farklı dillerde bambaşka anlamları var. Bir sürü kültürde yaygın.
Muallim3 İkisi de çok güzel isimler ama doğduktan sonra muhtemelen tek isimle çağrılır. Çünkü biraz uzun. 🤭
1kovakizi Sadece Sare daha farklı bir hava veriyor zaten okulda ya da genel hayatında iki ismiyle belki sadece siz çağırırsınız,kısa ve net isimler bana hep havalı gelmiştir🥰
Ebru567- Kizim ebrar Ela Ela da deniliyor ebrar elada okulda ebrar Ela deniliyor hatta ilk ismi daha çok söyleniyor ebrar diye
SuEr_Tu1512 Beyzanur12 Arkadaşımın bebişi 16 Eylülde doğdu. Eylül Sare koydu ☺️ Sare tek başına da çok güzel,hep bir kızım olsaydı istemiştim, ama uyumlu iki isimle de çok güzel 🌸
nidosh Beyzanur12 kızıma eslem Sare ismini koydum asıl Sare ismini istiyordum eşim eslemi ekledi ve %90 kişi eslem diyor üzülüyorum
Beyzanur12 nidosh benim d ekorkum bu işte 🥲 Zeynep ismini de çok seviyorum ama tek başına zaten bi isim ne bileyim 🥹