mutluluk04 Kızlar 28+1 günlük hamileyim. Bebeğimin suyunun az olduğunu söylüyorlar çogaltmak için ne yapabilirim ne iyi gelir şuan 1 kilo 200 gram kilosu iyi mi haftasına göre?
Aysgllarkn mutluluk04 merhaba, bana doktorum günde 1 tane havuç ye, fazlasını yersen suyun çok fazla olur dikkat et demişti. Bebeğinizin kilosu da gayet iyi, sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Havin49_ mutluluk04 havuç suyu dışı tavsiyesi olan Çar mı bende fayda etmedi daha 15 haftalık ve suyu az havuç fayda etmedi
Dmlirmak mutluluk04 kilosu hakkında konuşabilirim su hakkında bilgim yok kilosu çok iyi normalde 30. Haftalarda 1200-1400 arası oluyormuş
meliikke Merhaba havuç suyunun iyi geldiğini biliyorum bir tanidigimiz suyunu cogaltmak icin her gun havuc suyunu sıkıp icerdi yinede siz arastirin
Papatyaaam1 meliikke bı başka postta da azaltmak ızın havuç suyu yazmışlar bence doktoruna gıt canım o söyler sana
Muallim3 Bana doktor havuç ve armut suyu tavsiye etmişti. Ama özellikle armut olursa daha iyi olur dedi. Taze sıkılmış olması gerekiyor. Her gün 1 bardak.