Meltem3461 sedefhamile amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏻 2000 vs olduğunda normal ultrasonda görünür mü sizce yoksa vajinal ultrasonla mı görürler kan verdiğim hastane 5000 olmadan bakmam diyor başka bir hastane görebilir mi
sepselin Kızlar dün yorulacak bir şey yapmamama rağmen akşam 7 buçuk gibi uyuyakaldım yorgun hissederek sabaha kadar uyudum ilk defa böyle bir şey oluyor acaba belirti olabilir mi yoksa her şeyi buna mı yoruyorum ki yaaa bat 2-3 ekim yarın prodoctor yapcam
Melolime sepselin bugün de test yapabilirsiniz ama sadece bir testiniz varsa biraz daha bekleyin bence
Melolime Kızlar dün Prodoctor test yaptım silik çıktı bugün de Predictor yaptım yanlışlıkla express olanını almışım bat 3 Ekim var değil mi
sepselin Melolime baya gözüküyor başka marka da dene istersen yalancı pozitifi elersin inşallah vardır ♥️
Bsr41 Melolime reglye 3 gun kala test yaptim negatif Artik umidim yok regl olmazsam ozaman yaparim :(
Denizmrt Aranızda poZitif mutlu haber olanlar var mı merak ettim kızlar benm geld reglm yumurtlama bekliyorum artk nasip olursa