hilal858_ Gokturkmom_ Ben 2016 yılının son günü 31 Aralık’ta doğum yapmıştım😂😂 şuan 3.ye gebeyim şubatta gözüküyor doğum ama bebeğe bağlı tabi
3bebekliannee Gokturkmom_ 2018 Mart ayında kız annesiydim 🩷 2022 Ağustos ayında erkek annesi oldum 💙 2026 Mart ayında hangi cinsiyetin annesi daha olacağım belli değil henüz 🥰
xSarelle 2022 Haziran Annesi🤍 2025 Ekim ya da Kasım annesi🤍 olacağım inşaAllah. Ekimin sonu Kasım’ın başı gibi ama bakalım hangi aya nasip olacak ☺️ Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsinnnn
jdlsn Bende Mayıs yada Haziran gibi hayırlısıyla Allah herkesin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
mehmetsaki Gokturkmom_ Gokturkmom_ merhaba bende normalde kasım annesi olacağım biiznillah ama daha da erken gelme niyeti olursa bilemem diğer çocuklarım öyle olmuştu her an her şey olabilir Rabbim en hayırlı en sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yar ve yardımcımız olsun 🤲🥲
atikee Baltanam41 Merhaba Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🤲Nasip olursa bende haziran annesiyim. Değerler ikiz gösteriyor 🌸🤍
elifayaz112_ cizgilidefter bende inşallah 2026 Nisan annesi olacağım 🥰Allah hepimize sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻😊
kizinaasikanne Gokturkmom_ 2023 Ocak ayı annesiyim Ocakta doğan çocuklar genel manada aşırı hareketli ve akıllı oluyorlar şu an 3. Yaşına girmeyi bekleyen bir bebeğim var 🙈 şimdi de hamileyim inşallah Mart ayında doğum yapacağım 🤲🏻
Tuanaa_ melisaemirhan amin inşallah canım hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle 🌸
birLinaaannesi96 Gokturkmom_ 2024 Nisan annesiydim 🥹❤️ Allah nasip ederse 2026 Şubat annesi olacağım 🤲🏻🥰
[silindi] rabella35 merhaba canım ben bu sene ocakta doğurdum. 2025 Ocak annesiyim yani 🥹🥹 sağlıkla al kucağına bebişini 🌸