Leylimunteha Kızlar ikinci gebeliğim 15 haftalık olduk ama karnım bariz çıktı erken değilmi belli olması için 🤦🏻♀️
Didemaydintaskin Leylimunteha ya hadi sen 15 ben 11 haftalığım bana bile çıktı diyorlar ne alakaysa. Yiyince çıkıyor oda normal herhalde
Mom72626 Leylimunteha canım benim 9.haftam da çıkmaya başladı şuna 13üm belirginleşti baya ve sadece 2 kg aldım o kadar.
Deletedmom277 Leylimunteha Benimde çok erken çıkmıştı herkes iç karnın dar falan demişti ama bana pek mantıklı gelmemişti
d190516 Leylimunteha zayıfsan ya da cinsiyeti kızsa veya iç karnın darsa çıkabilir tabi 🙈biz 19 haftalık olduk henüz çıkmadı oğlusumuz olucak 1 buçuk kilo aldım ama 🙌
Aysedgrlikrkmz Didemaydintaskin ben de aynı durumdayım yaa 11+2 olduk çok şükür kilo alımı yok ama karnımda anlamsız bi şişlik var gaz gibi değil gibi bilemedim gitti bi yandan da hoşuma gidiyor ama çok erken gibi
Eda0509 Leylimunteha normal cnm bende 15 haftalığım benim karnım çıktı dışarıdan bakinca belli yani hamile olduğum
Eda0509 Leylimunteha bende 3 kilo aldım sadece şimdiye kadar. Bu haftadan sonra büyümeye devam etcek karnımız artık