kartanesi___ Ben normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum doktorum da sanırım normal doğuma teşvik eden biri ama ben sezaryende kararlı gibiyim
3bebem kartanesi___ yaparlar diye düşünüyorum sen kararlı olunca özel parasını aldığı için sorun etmiyo genelde 😌
kartanesi___ 3bebem ay doktorumun sayfasında yapılan yorumlara baktım da herkesi sezaryenden vazgeçirmiş gibi geldi😂
kartanesi___ visnelicheescake iyi bari ya normal doğumdan öyle böyle korkmuyorum çünkü ama sezaryenden korkmuyorum hiç
visnelicheescake kartanesi___ doğrudur canım herkes kendi doğum kararını almakla özgürdür kimse kimseye karışamaz yani sonuçta sonradan ağrısını acısını çekecek olan her şekilde sen olduğun için senin kararına saygı duymak zorundalar
Aloska kartanesi___ bende tam tersine sezaryenden çok korkuyorum balım ama isteğe bağlı sezaryen var tüm özeller yapıyor isteğe bağlıyı sağlıkla kucağına alırsın inşallah balım 🥹🩷
kartanesi___ visnelicheescake aynen öyle de işte merak ettim keyfi şekilde özelde sezaryen yapılıyor mu diye
beyzaakartal kartanesi___ yapıyorlar canım bende aynı şekilde sezaryen istiyorum 2 hafta sonraya randevu aldık günümüzü bekliyoruz sadece
kartanesi___ beyzaakartal yaaa çok güzel geçer inşallah ♥️ben de sezaryen istiyorum normal doğum bana ölüm gibi geliyor
Rabiul kartanesi___ hastaneden hastaneye değişiyor geçen sene doğum yaptığım 33 bin sezaryen 33 binde normal doğumdu
beyzaakartal kartanesi___ bende normal doğum yapamam kendimi o psikolojiye hazırlamadım hiç ve benim gittiğim hastane sezaryen için tek fiyat alıyor zorunlu ya da isteğe bağlı olarak fiyat farkı istemiyorlar
visnelicheescake kartanesi___ çok fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum kuzum ben mecburi oldum keyfi sezaryenden bir iki katını alıyorlardı herhalde.