Meralinmucizesi Kızlar doğumum başladı bana çok dua edin şu anda suni sancı başladı iki santim açıklık var inşallah kolaylıkla kurtulurum bana çok çok dua edin
betulmommy Meralinmucizesi Allah yardımcın olsun canım tek avazda kurtul inşallah, sağlıcakla bebeğine kavuş, evlat sahibi olmak isteyenlerede duanı eksik etme🥰
3bebekliannee Meralinmucizesi Ayy çok heyecanlı ❤️ Bi süre sonra bebeğinin kokusunu alacaksın güzel yüzünü göreceksin bunu düşünerek sakin ve güçlü ol 🙏🏻Allah yardımcın olsun canım bir avazda sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🥰
akkoyun21 Meralinmucizesi Rabbim yardımcınız olsun tek avazda kurtulun inşallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun
Meralinmucizesi betulmommy aminnn cnm çok şükür kurtulduk ikimizde iyiyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Meralinmucizesi 3bebekliannee Allah razı olsun cnm çok şükür biz iyiyiz kurtulduk evet her doğum zor ama sonu muhteşem ben hayatımın en anlamlı hediyesini aldım darısı isteyen ve bekleyenlerin başına insallah
xSarelle Meralinmucizesi ay ne güzel maşaAllah Rabbim kolaylıkla bizlere de nasip etsin ☺️ süreç nasıldı? İlk doğum mu? Bebiş ve sen nasılsınız??? ☺️☺️☺️🤍