Nata97 27haftalğım. Kasılma normalmidir sizce? Cok uzun sure 1kaç defa oldu. Üzerine hafif sanci vardi sidik kesesi sancjsina benzer korktum agladim azcik. Bu haftalarda normalmj sizce?
Gokceeee Nata97 Agrılı mi oluyor ? Benimde bi yerde toplaniyor ama agri filan olmuyor kasilmami acaba bilemedim ,😥
Terasus33 Nata97 26+4 haftalık hamileyim bende de oluyor hatta her gün. çalışıyorum ve yorgun olunca daha sık oluyor.doktorum magnezyum verdi bunun için.korkmayın, Allah'ın izniyle vakitlice ve sağlıkla kucağınıza alırız inşallah
Shrydn Nata97 tonus denilen şey o. Bazen erken dogum belirtisi falan da diyolar ama bende de oluyodu. Şu an 39 haftadayım keşke dogursam🤦🏻♀️ Ama nerdeeee
Nata97 Melekkkkkkkkkkkk bebek bi yere toparlaniyor ve sert oluyor gobeyin o yeri gerginlik hiss ediyor anne :/
yesimerdinc doktora gidin bence bende kasılma sebebiyle geldim idrarda protein fazlalığı çıktı ve safradan suphelenildi
Nata97 yesimerdinc ben aslinda hep kan ve idrar veriyorum temiz cikiyor inshAllah korkulu bisheu deildir