nidosh Yüklemeden önce en az 8 saat yemek yememek gerekiyor. Peki su için siz ne yaptınız su içtiniz mi öncesinde veya sonrasında
myangelson nidosh su icmek de yasak. Doktor midenin tamamen boş olması lazım su içersen boş olmuyor demişti. İşlem bitene kadar tamamen aç ve susuzdum
Eyllullu nidosh bana öncesi icin bir sey demediler ama sonra beklerken su içme dediler. Ben öncesinde de icmemistim zaten evden hizli ciktigimiz icin
ipek-15 nidosh benim Doktorum 75 mllik yüklettirdi gece 12′den sonra su da dahil hiçbir şey yiyip içme dedi. Sabah erken çağırmıştı 3 saat aralıklarla aç ve susuz şekilde sadece şekerli suyu içerek kan verdim.
nidosh heyecanli1anne__ sonrasında içilmediğini duymuştum da şimdi eşim öncesinde de içilmiyor dedi onu bilmiyordum
myangelson nidosh kaçlık yükleme yapılıyor o da önemli. Doktora söyleyin ona göre birşey söyler size. Çok mu içtiniz
nidosh myangelson bir bardak normal kalktığımda içtim 75 ya da 100 yapılıyor bu hastanede ama tam kaç bilmiyorum . O zamana kadar belki midemdeki su gider😂
myangelson nidosh yani bir kaç yudum icireni gördüm de 1 bardak için birşey derler mi bilemiyorum sormakta fayda var 😄 ne zaman yapilacak yükleme ? Daha önceden 50 lik yapilmadiysa 100 Luk yapılmaz. Direk 75 lik yapılacak o zaman
myangelson nidosh 50 lik yapıldığında değerlerde biraz yükseklik görülürse 100 yapılıyor. 75 lik en garantisi tek seferde bitiyor tekrara gerek yok 😄
nidosh Doktora su içtiğimi söyledim pazartesi yapalım dedi. Gelemem diyince tamam o zaman ne çıkarsa dedi kabul etti
nidosh Eyllullu chatgpt öncesinde içilmesi sonucu etkilemez demişti ama doktor geceden itibaren bir şey yiyip içmemen lazım dedi🫠
Yldz_2025 Bana önce 50 lik yapıldı yüksek çıkınca 100 lük yapıldı gece 12 den sonra bişey yemedim 9 -10 saatlik açlık ile yapıldı testim. Su dahil hiçbişey yemeden içmeden gittim