Linagamzee Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim 2 gebeliğim 39-4 olduk 40 olmasına 3 gün kaldı ama tık yok nefessizlik uykusuzluk vücudumdaki ağırlık son demlerdeyim hiç bir belirti yok çok sıkıcı ve yorucu oluyor sizler ne durumdasınız 🤣
umynurr Linagamzee saglikla gelsin insallah🌸25 hafta sonundayim bende su gunlere bi gelsem okadar sabirsizlaniyorum ki🤭🤭
Zzlyh Linagamzee Tam aynıyız bende 39+4 Bugün hastane randevum vardı sancı falan çıkmadı hiç daha gelmeyecek gibi duruyor. Artık çatlamak üzereyim. Hiç durmadan bişeyler yapıyorum gelsin diye ama tık yok.
Meralinmucizesi Linagamzee bu saat oldu dün geceden bu gün gece hala tık yok luru sancım var başkada birşey yok çok canım acıyor sanki belime tonlarca ağırlık koymuşsun kasiklarima belim ayrılacak sanki uyumak istiyorum sancidan ağrıdan imkansız kafayı yiycem sabahı iple çekiyorum kontrolüm var inşallah fogumdur da bu kadar ağrı boşa değildir 38+0
Linagamzee Zzlyh hiç sormayın cidden artık zorunda zoru oldu yani ama düzenli ilerleyen hiç bir şey yok Allah yardımcımız olsun
Linagamzee Meralinmucizesi bende de ara ara sancı oluyor belimde korkunç bir ağrı ve ağırlık var bakalım nasıl olacak
Meralinmucizesi Linagamzee valla ağrıdan duzenide takip edemiyorum ki sanki ayaklarıma vuran ağrı ayaklarımı kırıyor ağrıdan ağlıyorum artık pöçük ağrısı zannedersin ikiye ayrılıyor ağlaya ağlaya bı hal oldum ne yapicam bilmiyorum sizi durmuyor baskı gecmiyor
Zzlyh Linagamzee Kesinlikle. Bu belirsizlik yoruyor en çokta insanı. Sezaryen gibi bizim de tarihimiz belli olsa keşke
Linagamzee Meralinmucizesi normal doğum olunca 42 e kadar yolu var diyor doktor bu belirsiz bekleyiş sıkıcı