kbraa2727 Off kızlar kızlar midem taş gibi Sağa dönüyorum nefes yok sola dönüyorum nefes yok. Nereye döneceğimi sapıttım resmen nefes almak istiyorum,🥹🥹
umynurr deniz_45 kbraa2727 carpinti kasik agrisi uyku problemi bel sirt agrisi saga sola donememe wc den cikamama dahada sayiyimmi 🤭aanne olmak cok zormus cidden
sumeyyehmz kbraa2727 ilk hamileligimde 32den sonra böyle durumlar yaşamıştım ama şuanki hamileligimde nerdeyse 10.haftadan beri burun tıkanıklığı sık idrara cıkma şuan 20+5im el ayak yanması ateş basması hepsi bir arada bunlarıda hiç yşamamştm ilk hamileligimde cidden hayret ettim
Katya1 kbraa2727 34 haftalığız bnmde öyle malesef ki, dönmek bile işkence uyuyamıyorum toplanıyo bi yerde taş gibi oluyo üstüne bir de midem cayır cayır yanıyor ilaçta ictim geçirmedi uyumaya çalışıyorum bu saat oldu
kirr Benim de çok çarpıntım var normal midir bilmiyorum kalbim ağzımda sanki uyutmuyor 16+3olduk daha
badeninkardesi kirr evet merak etmeyin gebelikte çarpıntı çok oluyor malesef normal korkmayın . Herkeste aynı sorun
deniz_45 Maalesef bende öyleyim çarpıntı nefes darlığı yanlarım agrıyo dakika başı vcdeyim uykular haram anlayacağınız
umynurr kirr benimde gecenlerde basladi 25 haftadayim carpinti olunca su ictim ayagimi elimi yuzumu yikadm ve dik oyurup nefes alip verdim egzersiz gibi anca gecti normalmis
deniz_45 kirr sormadım ama dogum yaklaştığı için normal bence inşallah sizinkide normaldir kusura bakmayın korkutmak istemedim doktorunuza sorun
kirr umynurr inşallah benim de geçer dik otururken hiçbir şey yok ama yatınca sanki ağzımda atıyor biraz da sanırım panik ataktan dolayı fazla hissediyorum ben o yüzden erken başlamış olabilir
umynurr kirr rahat ol stres yapma sizinde ilk gebelik sanirim ondan birsey olsa hemen korkuykruz napacaz bilmiyoruz 🤭🤭
kirr umynurr evet ilk gebeliğim en ufak şeyde bile korkuyorum acaba normal mi diyorum inşallah kolaylıkla atlatırız bugünleri 😊
melsaanne 37+2 karın ağrısı vajinaya bi anda giren sancı ve hala geçmemiş mide bulantısı ile bu saati ettim 😩
[silindi] Hasta oldum astım atağım coştu yattığım gibi Öksürük krizi başlıyor. 10 gecedir öksürmekten karnıma ağrılar giriyor artık daha 2,5 ay var doğuma ne olcak bu aşkın sonu😂