mozen Kızlar 30+2 deyım. Kasılma geldıgı anda asırı çişim varmış hissi gelıyor bır anda kasılma bıtınce gecıyor. Ve kasılma gelınce tutulup kalıyorum hareket edemiyorum bazen normal mi bu sekılde olması?
Selenavci63 mozen kasılma nasıl oluyor nasıl bi his bende 32 deyim hiç yaşamdım yaşarsam eğer anlar mıyım diye merak ediyorum
birthecene mozen Karnın sertleşiyor o an hiçbişey yapamıyorsun dinlenmen ve karın kaslarını nefesle açman gerekiyor bu bazen stresten olur bazen de bebek hareketinden karın nefesi burnundan alıp ağızdan verin artık uzmanı oldum 🥹😭
mozen Selenavci63 yanı tarif edemıyorum cunku sancı gıbı bırsey degıl karnım bır anda sertlesıyor ama bıraz agrılı bır sekılde sertlesıyor ve sankı vücuduma yayılıyor o kasılma. Birde bir anda gelen idrar hissi ekleniyor ama kaaılma bıtınce geciyor. Kasılmalarım yaklasık 60 sn sürüyor ama duzenlı degıl
Selenavci63 mozen anladım hayırlısıyla kavuşalım inşallah 💖 yani olursa kasılma farklı bir durum olacağı için mutlaka anlarım herhalde 🫠🙏🏻
Cey01 birthecene şuan kasılmalarım başladı tam 1 saat olucak doğuruyor olabilir miyim düzenli kasılma sık idrar mide bulantısı ve karnımda sertleşme var dayanabiliyorum kasılma ağrısını ama birden vuruyor ve vajinama doğru baskı hissediyorum 37 haftalığım bebeğim kanalda
mozen Cey01 Ay çok sevindim canım gözün aydın bu kasılmaları ne zamandan beri vardı benim aynı şikayetlerim devam ediyor ama daha çok erken benim için 30+5 teyım