R_Arslan Kizlar normalde enfeksiyon vardi ama yeni sonucum temiz cikti. Sadece mantar enfeksiyonu var şuan. Ama gobegimin alt kismi rahim mi oluyor bilmiyorum surekli bi agri var ara ara geciyor ama yeniden agri oluyor bazen de karnim agriyor sizce neyle alakali olabilir ? Bebek buyudugu icin normal agrilar mi anlayamiyorum ilk gebeligim oldugu icin telaslaniyorum
Eda0509 R_Arslan olabilir canım böyle ağrılar. Çünkü bebek büyüyor bebek büyüdükçe rahim büyüyor. Bunlar büyüdükçe de mecburen ağrı oluyor cnm. Korkma 💜
Nasirliiii R_Arslan bende de cok oldu canim doktor bakti bebeyin ayaklari asagida tekme atiyo rahimde agrilarin oluyo dedi gececek bir iki haftaya tamamen gecdi
RumisAlgn Bebek baskıda uyguluyor korkma korkulacak bişey yok karın ağrısıda normal rahim büyüdükçe kaslar genişliyor gevşiyor ama vajinal ağrıda bebekten dolayıdır baskı uygulaması bazen gerçekten çok şiddetli oluyor
Eda0509 R_Arslan korkma cnm hamileyken oluyor yapcak bisey yok. Bebek büyüdükçe ağrımız oluyor 😊 sağsaglim gelsinler inşallah bebiklerimiz