Herseydenbiktim assyya Ben korkuyordum ama beklediğim gibi olmadı saniyelik sürüyor zaten jel ile yumuşak giriş oluyor
adatuna assyya hiç olmuyor doktor 2 parmağını içeri götürerek kontrol ediyo nefes alıp verince hiç acı hissetmiyorsun
Guzucuk25 happyboy_ benim ilk dogumumda yapılmadı ikincide yapmak istediler ben istemiyorum dedim zaten sezeryan tm dediler şimdi yine dogumum var inşallah yine diretmeden tm derler benim ağrılarım olunca muayene falan olamıyorum çatalı görsem bayılacak gibi oluyorum
cansuuu__ Bugün yapıldı 37+2 haftalık doktor el ile muayene ediyor öyle korkulacak acılı ağrılı bir işlem değil hafif acı hissedilebilir ama oda dayanılır yani abartılı nişey değil
assyya Ben 36 haftalık olacağım çatı muayenesi yapılacağı zaman doğumu tetikliyor deniyor sizce de oyle mi
Hasrett1 assyya valla benimki acımıştı hatta çok korkuyorum çatı maunesinden sonra kanamam oldu iki doğumumda da şuan 37 haftadayim o korku gene sardı
dunyamyavrularim12 assyya doğum yapacağım zaman kaç cm açılma var diye bakıldı hiç hissetmedim hissetmeme sebebi de suyum baya gelmişti rahmim çok yumuşamıştı. Bende çok korkuyordum çatı muayenesinden ama hiç de korkulacak bişey değilmiş
kubrasiye assyya ebe dün yaptı derine derine parmaklarını somtu çıkardı hatta 3 defa diye hissettim ben açılman yok dedi muayeneden sonra da kan geldi pazartesi yine yapılacak eğer açılma var ise suni sancı alıp doğuracağım yoksa seseryanla alacaklarmış