Sedefff44 Selamlar, özellikle geceleri uyurken karnım sertleşiyor baskı hissi artıyor ve karnımın yanları sanıyorum gerilmekten acıyor bunu her gece yaşıyorum normal mi siz de yaşıyor musunuz? 25 haftalık gebeyim şu an bir süredir var bu durum yeni değil
MadameTussauds Sedefff44 26+4 haftaligim ve 20. haftamdan beri oluyor bu yalanci kasilmalar önlem amacli progestan fitil kullaniyorum ama olabiliyormis
runcet Sedefff44 Ben de 18. haftadayım son birkaç gündür günlük 1-2 kez yaşıyorum özellikle uyuyacağımda ve uyanınca olduğunu fark ettim. Doktorum da sıklığı artarsa gel dedi
Kukoss Ay benimde dun gece öyleydi yaa ilkkez oldu boyle bukadar, kafayida asagi vermis heralde taş gibiydi magnezyum icmek iyi geliyomus
Sedefff44 Kukoss Magnezyumun suya katılıp içilen formunu yazmıştı daha önce doktor ama tadı o kadar midemi bulandırıyor ki onu da pek içemedim 🥲
Sedefff44 MadameTussauds gündüzleri pek olmuyor bende geceleri de uzun süre uzanıyor olmamızdan diye düşünüyorum ama siz öyle yazınca iyice endişelendim randevu bulup gideceğim mutlaka
Sedefff44 runcet Bende uyuyacakken ve uyandığımda ya da gece ortası uyandığımda falan mutlaka hissediyorum :((
penbe_karisi 17 haftalığım bende de öyle oluyor özellikle geceleri asla sağ sol donemiyorum sertlikten hatta karnım arada sertleşiyor heralde gaz sancısı yada magnezyumdan canm 🥹