Roseg Sevdeylmaz kalpte parlaklik onemli degilmis. Benjmde detaylida cikti. Hersey temizdi. Kalpteki parlaklik ilerleyen zamanlarda gecer gider, cogu bebekte cikiyo onemli birsey degil hic bu dedi
Kosemen54 Sevdeylmaz Banada ayrıntılı ultrasında sadece kalpte parlaklık var dendi bebeğim doğdu kalbine falan baktılar hamd olsun temiz çıktı
PapatyaSmb Eğer ikili üçlü tarama ya da fetal dna temiz çıktıysa bazen böyle şeyler görülebiliyormuş bende de çıkmıştı ama fetal dna temiz çıktığı için doktor sorun yok demişti
Sevdeylmaz PapatyaSmb fetal DNA yaptırmadım 23 haftalık oldu yaptıracağım geç de olsa ama bişey çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum
PapatyaSmb Sevdeylmaz 23 hafta kafa yapısı vs anlamak için yeterli bile aslında doktor herhangi bir şüpheden bahsetti mi?
Monarosa22 Banada kalpte parlaklık var dediler doktorum tek başına önemli değil dediği için tekrar baktırmadım
Sevdeylmaz Monarosa22 anladım perinatoloji de benzer şeyleri söyledi ama ihtimal var dedi bir ay sonra bir daha çağırdı insan korkuyor
Monarosa22 Sevdeylmaz Ben biraz araştırdım genelde doğumdan sonra yada gebeliğin son haftalarında geçebilen bişeymiş ve tek başına çokta önemli değilmiş o yüzden çokta kafamı bulandırmak istemedim
Sevdeylmaz Monarosa22 evet ama ihtimali var dediklerinde kafan karışıyor. Bazen başka hiç bir belirti vermiyor dedi
susaMom_ Roseg Öyle denilebilir yanında ek bir sıkıntısı yoksa bebeğin ama ek olarak gelişim geriliği ense kalınlığı burun kemiği gibi şeylerde varsa down sendromundan şüpheleniliyor
susaMom_ Sevdeylmaz Doktorunun söylediklerini dinle içini rahat tut yine de nasıl bir yol izleyeceğinizi kararlaştırın canım