Eda0509 MehmetAkifZeli benimde akıntım hamileliğin başından beri var hiçte durmadı. Hergün iç çamaşırı değişiyorum. Bende de enfeksiyon filan yok
Songlkaraduman polyanne 16+6 sol tarafımda özel bölgenin üzerinde aşırı derecede kasılmalar ağrılar oluyor birde kalçadan gelen bir ağrı kasılmaların normal olduğunu söyledi ama yinede korkuyorum sizce normalmidir
Pembepanter Songlkaraduman normal canım. Günlerimiz aynı. Özellikle oturduğum veya yattığım yerden kalkarken kasılmalar oluyor. Bel ve kalça ağrısı da 2 haftadır var Yani okuduklarıma göre notmal diye düşünüyorum
Pembepanter polyanne evet canım sanırım normal😊 benim de ilk gebeliğim aynı seyler olduğuna göre normal galiba 😁🥰
Minnakanne61 polyanne nasılım bende bilmiyorum 2 gündür miğde bulantısı arttı bide böyle yatamıyorum miğdeme bişey oturmuş sanki yukarı doğru baskı yapıyo ne açım ne tokum yiyorum miğdem açlıktan süzüyo yemiyorum yine aynı Bi duygusallaştım az önce komedi filmi izliyoruz ben ağlıyorum bilmiyorum değişiğim 😊😊😊
Brsnhsm 16+5 im bende. Kalça ağrıları zorlamaya başladı. Bi de baş ağrılarım biraz arttı. Be git gide karnım büyüyo sanki hep tuvaletim var😂 Alışamadım daha galiba 😇
Duyguxx polyanne karın ve kasık ağrım oluyor canım bulantım baya azaldı. Haftada 3 defa denecek kadar.