mervee2312 Kızlar az önce düz yatarken sağa döneyim dedim bir sancı girdi soluma nefes alamadım 1 dakikaya yakın sürdü geçti şuan yok ama çok korktum. Sizce her şey yolunda mıdır? Doktor kontrolüm 3 hafta sonra
Zbyd3 mervee2312 mervee2312 ani hareketten dolayı olmuş olabilir bende 15 +2 im benımde solumda yorulunca agrı oluyor dün doktoruma sordum tendom kasışması da olur rahim nüyüdügü içinde olabilir demişti sizde de ani hareketten kasılma olmuş olabilir .biraz dinlenince geçer korkmayın geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebişkerimiz❤️🕊🤲
ikincibahar_08 mervee2312 bende 15+2 günlük hamileyim benimde aynı şekilde ama benim sürekli kasık ağrım var biraz yorulsam şiddetleniyor dinlenince rahatlıyorum doktorum her şeyin normal olduğunu kanama ve dayanılmayacak bir ağrı olmadığı sürece sorun yok diyor kızımda hiç yaşamamıştım mesela
kizinaasikanne mervee2312 Oluuuur öyle şeyler bebek büyüyor gelişiyor tabii ki sancı girecek 😊 benim ikinci hamileliğim şu an 15 haftalığım 8. Haftadan itibaren sancılar girip girip çıkıyor. Bebek hareket etmesin mi büyümesin mi 🙈 mecbur olucak öyle şeyler korkmayın 😊
Zbyd3 mervee2312 çok geçmiş olsun 🤲ben bi durum oldugunda chatcpt soruyorum sonra doktora soruyorum 😄aynısını soyluyor.doktora gitmeden niraz rahatlıyorum doktorda da emin oluyorum 🤭sağlıkla gelsin
mervee2312 ikincibahar_08 evet benim doktorumda olucak dedi tek taraflı ağrıdan korkmayın dedi bir hissedebilsek hareketlerini belki daha da iyi olacak