Pembepanter Kbrasuer hayırlı olsun canım😊 Benim de aklıma yattı beneto araştıracağım😊 gold rengini çok beğendim😁
Kbrasuer Zeytinusss bende o fiyata aldım canım ama internetten alma git kendin gör bi yeri kırık filan gelir saglam olmaz gözünle görüp almak en iyisi
Deletedmom277 Pembepanter Ağırlık olaral diğerlerinden bir tık fazla olabilir ama katlanması falan çok kolay ve rahat 😌
Hcevik Pembepanter travel sistem yatak olduğunda sepet gibi oluyor eski tip bebek arabaları gibi olmuyor onu demek istedim
Pembepanter Hcevik ama sepet kısmı kalkabiliyor değil mi? Oturur pozisyonda olabiliyor yani normal Bebek arabası gibi?
Yenibebeklianne Ben de casual candillac air aldım . Ilk cocugum daha kullanmadım fakat ilk zamanlar travel sistem gerekli diye düşünüyorum . Bastona büyüyünce geçilebilir.
Fundaltas Hcevik evett ben e bebekten aldim indirim varken arabaa cok kullanışlı ve ici geniş.. diger travel sistemler gibi degil büyük aparati.
Mervenin Pembepanter ilk doğduğu zamnlar yani neredeyse 1 yaşına kadar baston kullanılması uygun değil oturur pozisyon çümkü o araba 😊 traval sistem👍🏼