nermin2311 29 hafta hamileyim.Sağ bacağımın arası çok fena ağrıyor bazen vajinama bile vuruyor ağrı.En çokda uzanırken yatakda dönerken ve kalkarken oluyor bacağımı haraket ettiremiyorum.Doktor kontrollerimde ise her şey normal diyor doktor
Kucuk_dunyam nermin2311 yemin ederim aynısını yaşıyorum kimse anlamıyor iç çamaşırın kestiği yer değil mi o kadar ağrıyor ki zor yürüyorum zor yatıyorum bilgisi olan vardır inşallah
xLucy nermin2311 bende de oldu o haftalarda, 10 gün full yattım günde 2 magnezyum dedi doktorum sonra geçti çok şükür
Seloloo nermin2311 16. Haftada başladı. 26+5 hala bitmiyor. Magnezyum eksikliği diyor doktor. 2 gün önce kontrole gitmiştim sıkıntı yok diyip magnezyumu 2 ye çıkardı. Makat gelişinde dedi doktor bebiş için, öyle olduğu için ağrı hissediyorsun diyor çoğu kişi de
Ley99 Kucuk_dunyam benimde aynen bu şekilde magnezyum zaten uzun süredir kullanıyorum ona rağmen böyle 29. Hafta şuan 3-4 haftadır böyle ama yürürken pijama altı giymek için bacak kaldırırken vs tek sol tarafta oluyor sağda bişey yok
nermin2311 Seloloo 36 haftadayım bende daha devam ediyor gece yatarken daha çok oluyor sabaha kadar yatakda dönüp duruyorum
Seloloo nermin2311 ayneen özellikle uyku esnasında oluyor. Uyumadan içiyorum magnezyum ama çok fayda görmedim 2 aydır